ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 سیب زمینی سرخ شده نازک مواد لازم سیب زمینی: شش عدد روغن: برای سرخ کردن نمک: به میزان لازم سس گوجه فرنگی: برای تزیین روغن: برای سرخ کردن طرز تهیه ۱- سیب زمینی ها را کاملا خلالی شکل می کنیم. ۲- بعد از خلالی کردن در یک طرف آب سرد ریخته و سیب زمینی ها را حدود دو ساعت در آب سرد ریخته تا نشاسته اضافی… ۳- بعد دو ساعت آبکشی کرده و در کاغذ حوله ای می ریزیم تا آب انها کاملا گرفته شود. ۴- روغن را کاملا داغ کرده و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم تا جایی که طلایی رنگ شود. ۵- در حوله کاغذی می ریزیم تا روغن اضافی آن گرفته شود و کمی نمک به آنها اضافه می کنیم. استریپس مرغ مواد لازم کورن فلکس ساده خرد شده: دو فنجان آرد: یک فنجان نمک و فلفل: به میزان لازم روغن نباتی: برای سرخ کردن سس گوجه فرنگی: برای مزه دار کردن تخم مرغ: دو عدد سینه مرغ : به صورت نواری و به مقدار دلخواه طرز تهیه ۱- در یک ظرف آرد را ریخته و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. ۲- در ظرف دوم تخم مرغ ها را ریخته و کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شود. ۳- در ظرف سوم هم کورن فلکس ساده خرد شده را ریخته و کنار می گذاریم. ۴- سینه مرغ به مقدار دلخواه را به صورت نواری برش می دهیم. ۵-همه مرغ های نواری را در آرد کاملا می غلتانیم تا همه جای آنها را بپوشاند. ۶- مرغ آغشته به آرد را داخل تخم مرغ زده شده می اندازیم و کاملا تخم مرغ را به خورد گوشت می دهیم. ۷- گوشت ها را از مایع تخم مرغ در آورده و در ظرف کورن فلکس خورد شده می غلطانیم. ۸- در یک ماهی تابه روغن را می ریزیم و با حرارت ملایم گوشتها را سرخ می کنیم. ۹- تا جایی سرخ می کنیم که به رنگ طلایی در بیاید. ۱۰- از روغن در آورده روی حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی ان گرفته شود. پنیر ترد کبابی مواد لازم دو برش نان تست فرانسوی یا نان ساندویج کره نرم شده طرز تهیه ۱- پنیر را کاملا رنده کرده و کنار می گذاریم، من پنیر جک مونتری و چدار استفاده کردم. ۲- کره را آب کرده و نان تست ها را کاملا با کره آغشته می کنیم. ۳- روی نان تست ها را کاملا با پنیر رنده شده پر می کنیم ۴- نان تست ها را روی هم قرار می دهیم. ۵- در یک ماهی تابه مقداری آب ریخته یا کمی آن را چرب می کنیم و هر دو طرف نان تست ها را سرخ می کنیم تا جایی که طلایی رنگ شود. کسادیای مرغ مواد لازم سینه مرغ بدون استخوان: سه عدد پیاز بزرگ: یک عدد پنیر چدار رنده شده: یک و یک دوم فنجان سس تند: به مقدار دلخواه فلفل دلمه ای: یک عدد کره: برای سرخ کردن نان ذرت مکزیکی: چند عدد طرز تهیه کسادیای مرغ: ۱- برای شروع سینه مرغ داشتیم کاملا پوست آنها را گرفته و بدون استخوان می کنیم. ۲- در این مرحله با ادویه جات طعم دار می کنیم (پودر فلفل، زیره، نمک ). ۳- در یک ماهی تابه با حرارت متوسط کمی روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی ریخته و هر دو طرف مرغ ها را سرخ میکنیم، وقتی کاملا سرخ شدن از روی حرارت برداشته می گذاریم تا کاملا سرخ شود. ۴- پیاز و فلفل دلمه ای داشتین هر دو را برش هایی داده در ماهی تابه سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. ۵- مرغ های سرخ شده را هم به قطعات کوچک برش می زنید ۶- ماهی تابه را با کره کاملا چرب می کنیم و نان ذرت را در ماهی تابه با حرارت ملایم می گذاریم و روی نان را کاملا با پنبر پر می کنیم، فلفل و پیاز را که قبلا سرخ کرده بودیم روی پنیر ها ریخته و با سس تند به دلخواه زیاد یا کم طعم دار می کنیم. ۷- مقداری از قطعات مرغ را روی مواد ریخته و دوباره پنیر روی آنها اضافه می کنیم و نان ذرت دومی را روی آنها قرار می دهیم. ۸- وقتی سرخ شد و پنیر ذوب و چسبناک شد برمی گردانیم تا طرف دوم آن نیز سرخ شود. ۹- وقتی کاملا هر دو طرف سرخ شد از حرارت برداشته می گذاریم تا کمی سرد شود و به دلخواه برش می زنیم و تزیین می کنیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .