رفتن به مطلب

طرز تهیه کیک پرتقالی خانگی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقال خانگی

۱۰۰ گرم آب پرتقال

۲۵۰ گرم آرد گندم

یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

چهار عدد تخم مرغ

۱۰۰ گرم روغن مایع

۱۵۰ گرم پودر شکر


طرز تهیه 

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را (بهتر است از تخم‌مرغ‌های محلی استفاده کنید) با شکر و وانیل مخلوط کرده و با هم زن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا حجم موادتان دو برابر شود. بعد روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. در یک ظرف دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. نصف آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کنید و به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. سپس آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در مرحله آخر نیز آرد و بکینگ پودر باقی مانده را اضافه کنید. حالا دوباره هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

فر را از نیم ساعت قبل از آماده شدن موارد با دمای (۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید تا داخلش خوب گرم شود. قالب کیک‌تان را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. مایه کیک شما باید نیمی از فضای قالب کیک را بگیرد، باقی فضای قالب کیک برای پف کردن آن استفاده می‌شود. قالب را در طبقه وسط فر و به مدت چهل دقیقه قرار دهید، وقتی کیک شما طلایی شد و خوب پف کرد با یک چنگال آن را تست کنید، اگر چیزی از مایه کیک به آن نچسبید یعنی کیک‌تان پخته شده است

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...