ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 کرپ فرانسوی مواد لازم آرد ۱ فنجان شکر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری تخم مرغ ۳ عدد شیر ۲ فنجان کره ۲ قاشق میوه دلخواه خامه طرز تهیه آرد، شکر و نمک را باهم در ظرفی الک کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ و شیر را باهمزن برقی خوب هم بزنید. مخلوط آرد را به محتوای کاسه اضافه کنید. کره آب شده را نیز بریزید و هم بزنید. یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. هنگامی که تابه حاضر شد، ۲ قاشق از مایه کرپ را در وسط تابه بریزید. سپس کرپ را برگردانید. وقتی کرپ کمی قهوه ای رنگ شد می توانید آن را از روی تابه بردارید. کرپ را می توانید با میوه مورد علاقه تان و خامه سرو کنید. کرپ شکلاتی صبحانه مواد لازم ۴ قاشق غذاخوری جو یا آرد ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ یا تخم مرغ کامل ۱/۴ فنجان شیر ۱/۲ قاشق غ بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چ وانیل ۲ قاشق پودرکاکائو و شکر نوک ق چایخوری نمک شکلات و موز به دلخواه طرزتهیه ابتدا با همزن دستی تخم مرغ را که به دمای محیط رسیده با شکر میزنیم تا حل شود سپس شیر را اضافه می کنیم و می زنیم و آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و در آخر وانیل را اضافه می کنیم کف تابه نچسب کوچکی را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود سپس یک ملاقه از مواد را در تابه ریخته و دو سوی آن را سرخ می کنیم و تمام مواد را همینطور سرخ می کنیم وقتی کرپ ها خنک شدند موز حلقه شده را روی آن ها چیده و روی شکلات بن ماری کردیم می مالیم و کمی مارمالاد یا شرببت میمالیم سپس لایه بعدی کرپ را می گذاریم و با مواد می پوشانیم و همینطور لایه لایه ادامه می دهیم تا به ارتفاع دلخواه برسد کرپ موز و خامه مواد لازم ۱ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه آرد سفید ۱ و ۱/۵ پیمانه شیر ۱/۴ ق چ بگینگ پودر ۱/۳ ق چ وانیل شکری ۱/۴ پیمانه شکر کمی روغن برای سرخ کردن مواد لای کرپ: ۱ عدد موز ۲۰۰ گرم خامه صبحانه پاکتی مارمالاد یا سس کارامل یا سس شکلات شکلات چیپسی برای تزیین طرزتهیه ابتدا با همزن دستی تخم مرغ را که به دمای محیط رسیده با شکر میزنیم تا حل شود سپس شیر را اضافه می کنیم و می زنیم و آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و در آخر وانیل را اضافه می کنیم کف تابه نچسب کوچکی را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود سپس یک ملاقه از مواد را در تابه ریخته و دو سوی آن را سرخ می کنیم و تمام مواد را همینطور سرخ می کنیم وقتی کرپ ها خنک شدند موز حلقه شده را روی آن ها چیده و روی آن خامه می مالیم و روی خامه ها کمی مارمالاد یا شربت کارامل می ریزیم سپس لایه بعدی کرپ را می گذاریم و با مواد می پوشانیم و همینطور لایه لایه ادامه می دهیم تا به ارتفاع دلخواه برسد کرپ دارچینی مواد لازم ۱ پیمانه آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه شکر وانیل ۱ ق م مخلوط پودر دارچین و جوزهندی ۱/۲ ق. چ بیکینگ پودر ۱ عدد تخم مرغ کره یا روغن طرز تهیه شکر شیر و تخم مرغ و وانیل رو خوب مخلوط میکنیم ، تا یکدست بشه ، آرد و بیکینگ پودرو دارچین رو داخلش الک میکنیم و مخلوط میکنیم ، بازم میگم مایع کرپ باید روون باشه ، از پنکیک روون تر، چون باید بشه یه لایه نازک کف تابه پهن کرد، به همین خاطر مقدار شیر خیلی بستگی به نوع آرد داره ، آردای سفید قنادی معمولا سبکترن و شیر کمتر میخوان ، اما آرد نانوایی آرد سنگینیه ، پس وقتی آرد رو ریختین و مخلوط کردین اگر دیدین غلظت داره کمی شیر مجدد اضافه کنید ، کف تابه با کره چرب کرده ،با ملاقه از مایع کرپ ریخته کف تابه ، وقتی روش حباب زد ، پشت و رومیکنیم تا طرف دیگه هم پخته بشه، بعد روی توری یا دستمال تمیز میذاریم، روی اون رو به دلخواه شکلات خامه… میزنیم ، کمی شکلات صبحانه و کره بادام زمینی بدون شکر، گردو و موز گذاشته و رول کرده کرپ با میوه مواد لازم ۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه آرد سفید ۱ عدد تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری شکر نوک قاشق مرباخوری وانیل نوک قاشق مربا خوری نمک کمی کره خامه به مقدار لازم توت فرنگی به مقدار لازم کمپوت آناناس به مقدار لازم پودر قند برای تزیین طرز تهیه . ابتدا شیر، شکر و تخم مرغ رو با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم. نمک و وانیل رو اضافه میکنیم. آرد هم طی دو مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم. به همزدن مواد ادامه میدیم تا مایه یکنواخت بشه. حالا کف ماهیتابه ای نچسب رو با کمی کره چرب میکنیم، یه ملاقه از مایع رو کف ماهیتابه میریزیم و بعد ماهیتابه رو تکون میدیم تا مواد کامل کف ماهیتابه رو بگیره و خوب پخش بشه. دقت کنین که ضخامت مایع نباید از دو سه میلیمتر بیشتر باشه. بعد از حدود ۱ الی ۲ دقیقه میبینیم که کرپ داره خودشو میگیره با یه کفگیر یکم بلندش میکنیم و اگه زیرش طلایی شده بود برش میگردونیم. وقتی کرپ رو برگردوندیم بهش حدود ۱ الی ۲ دقیقه زمان میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بپزه، بعد کرپ آمادست. حالا باید داخل کرپ رو با میوه و خامه پر کنیم پس مثل تصاویر مرحله ای ابتدا یک چهارم کرپ رو به خامه آغشته کرده و بعد توت فرنگی و کمپوت آناناس رو روی خامه میچینیم در صورت تمایل کمی پودر قند هم روی توت ها میپاشیم تا شیرین بشن و در نهایت هم مثل تصویر کرپ رو میپیچیم. حالا کرپ خوشمزه مون حاضره و میتونیم با کمی پودر قند تزیینش کنیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .