ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 کیک اسفنجی قلب مواد لازم تخم مرغ: ۶ عدد آرد: ۱۲۰ گرم شکر: ۱۸۰ گرم نشاسته ذرت: ۵۰ گرم وانیل: یک چهارم ق چ بیکینگ پودر: یک ق چ پودر کاکائو : ۳۰ گرم خامه (فرم گرفته): ۳۰ گرم نسکافه : یک ق چ آب (برای حل کردن نسکافه): یک دوم پیمانه گردو: به مقدار لازم شکلات کریسپی: طرز تهیه زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند بزنید تا پف کند. در این مرحله شکر را کم کم و در چند مرحله به سفیده اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا سفیده کاملا پف کرده و فرم بگیرد. ٫ زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را نیز اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به حالت دورانی با هم مخلوط کنید. ٫ ته قالب قلب را با کره چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. پس از سپری شدن مدت زمان ذکر شده تست کنید که یک پخته و روی آن چسبنده نباشد. سپس کیک را از فر بیرون آورده و داخل قالب خنک کنید. ترجیحا کیک اسفنجی یک شب بماند. برای آماده کردن کیک آن را از قالب جدا کرده و کاغذ کف کیک را جدا کنید و کیک را از ارتفاع سه لایه کنید. سطح لایه اولی را با نسکافه رقیق شده مرطوب کنید و با خامه فرم گرفته پوشانده، گردو خرشده و شکلات کریسپی را روی خامه ریخته یک لایه دیگر خامه بمالید. این کار را بین لایه های دیگر نیز انجام داده و کیک را خامه کاور کنید. سپس حدود ۲ساعت در یخچال گذاشته و بعد با فوندانت قرمز یا خامه فرم گرفته ویا با ژله قرمز تزیین کند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .