ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 شیرینی کشمشی بدون فر خوب اگر فر ندارید میتوانید از این روش برای تهیه این شیرینی ساده استفاده کنید. توجه داشته باشید که شیرینیهای شما در این روش نیز خوشمزه و خوش طعم خواهند شد. مواد لازم ۲ عدد تخم مرغ درست ۱۲۵ گرم کره ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۲۵۰ گرم آرد سفید ۲۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم کشمش سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر طرز تهیه ابتدا کره را با پودر قند و وانیل به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید تا کاملا روشن شود. تخم مرغها را دانهدانه در مایه روغن شکسته و خوب هم میزنیم. اول باید یک تخم مرغ را بشکنیم و هنگامی که خوب مخلوط شد تخم مرغ بعدی را بشکنیم. سپس آرد و پودر بیکینگ پودر را در مایه میریزیم و به هم میزنیم، سپس کشمش را اضافه میکنیم. اگه تمایل داشتید میتوانید بعد اضافه کردن تخم مرغ یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده هم اضافه کنید. کف تابه را چرب کرده و مایه شیرینی کشمشی رو داخل قیف پلاستیکی یا با قاشق روی کاغذ روغنی و با فاصله قرار دهید. اگر تمایل دارید روی شیرینیها ترک بخورد کمی پودر قند روش الک کنید. شعله پخش کن را بر روی گاز قرار داده و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با شعله کم باشد، سپس ماهی تابه را روی شعله پخش کن قرار داده تا ماهیتابه نیز داغ شود. نکات مهم برای اینکه شیرینی به سینی نچسبد باید، کف سینی را کمی چرب کرده و آرد بر روی آن بپاشید. قبل از اینکه شیرینی را درون فر قرا دهید، بهتر است فر را روشن کرده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم قرار دهید. اگر از کره به جای روغن استفاده میکنید، بهتر است ۳۰ دقیقه قبل از شروع آن را از یخچال بیرون قرار دهید. تخم مرغها نیز قبل از شروع کار باید به مدت ۳۰ دقیقه بیرون یخچال باشند تا با دمای محیط سازگار شوند. میتوانید مایه شیرینی را به مدت ۲ روز درون یخچال نگهداری کرده و بعدا از آن استفاده کنید، اما قبل از استفاده حتما باید به دمای اتاق برسد و بعد آن را درون فر قرار دهید. اگر تمایل داشته باشید، میتوانید مقدار اندکی زعفران دم کرده به مایه کیک اضافه کنید تا رنگ ان زیباتر شود. فوت و فن شیرینی کشمشی نرم و تازه برای اینکه شیرینی خوشمزه و نم داشته باشید، شیرینیها را در یک ظرف درب بسته و همچنین خنک نگهداری کنید. همچنین برای اینکه کشمشهای درون شیرینی نرم باشد بد نیست قبل از اینکه از آن مایه شیرینی استفاده کنید آن را به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس کنید. همچنین کشمش باید بدون دانه باشد. شیرینی کشمشی خوشمزه با فر مواد لازم ۱۰۰ گرم آرد سفید ۱۰۰ گرم روغن یا ۱۵۰ گرم کره ۷۵ گرم شکر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری کشمش ریز و سیاه ۳ عدد تخم مرغ ½ قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه روغن، شکر و وانیل را مخلوط کرده و میزنیم تا روغن کاملا نرم، لطیف و صاف شود. تخم مرغها را دانهدانه در مایه روغن شکسته و خوب هم میزنیم. اول باید یک تخم مرغ را بشکنیم و هنگامی که خوب مخلوط شد تخم مرغ بعدی را بشکنیم. سپس آرد را در مایه میریزیم و به هم میزنیم، سپس کشمش را اضافه میکنیم و از مایه با قاشق به اندازه یک گردو برمیداریم و به فاصله در سینی فر میچینیم. شیرینیها باید کاملا از هم دور باشند زیرا موقع طبخ شیرینی پهن شده و به هم میچسبد. سپس سینی را روی پنجره وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم در حرارت ۲۵۰ درجه تا ۲۰ دقیقه بماند. شیرینی کشمشی باید نازک و طلایی شوند، سینی را از فر خارج کرده و شیرینیها را با کارد از سینی جدا کرده و در یک ظرف مناسب میچینیم. برای اینکه شیرینی به سینی نچسبد باید، کف سینی را کمی چرب کرده و آرد بر روی آن بپاشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .