رفتن به مطلب

طرز تهیه نان دانمارکی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

نان دانمارکی

مواد لازم
روغن ۱۰۰ گرم ماست نصف پیمانه
پودر شکر ۱/۴ پیمانه مایه خمیر ۱قاشق چایخوری
آب ولرم ۱/۴ پیمانه دارچین ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۲/۵ پیمانه بکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه


طرز تهیه:

مایه خمیر ترش را با یک قاشق چایخوری شکر وآب ولرم به هم میزنیم در ظرف را بسته و به مدت ۲۰ دقیقه در جایی گرم قرار میدهیم تا عمل کند و بالا بیاید.پودر شکر و روغن راخوب با همزن بهم میزنیم.بکینگ پودر را در ماست مخلوط کرده و تخم مرغها رایکی یکی در ماست زده و بهم میزنیم.سپس با پودر شکر و روغن و مایه خمیر مخلوط میکنیم و به آرامی به هم میزنیم و آرد الک شده را به میزانی به مایه اضافه میکنیم که به دست نچسبد.۲۰ دقیقه خمیر را مالش میدهیم.سینی فر را چرب میکنیم و نصف خمیر را نازک کف سینی پهن میکنیم و گردوهای خرد شده را با شکر و دارچین روی خمیر میریزیم و نصف خمیر باقیمانده را روی خمیر اول می اندازیم و لبه های آن را به هم میچسبانیم و ۱ تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری ماست را به هم میزنیم و روی نان دانمارکی میمالیم .در فر گرم شده یک کاسه آب قرار میدهیم و سینی شیرینی را در طبقه وسط فر با حرارت ۲۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود.پس از بیرون آوردن با چاقو آن را برش میدهیم.

طرز تهیه نان دانمارکی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...