ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم : نصف پیمانه آرد سفید ( سبوس دار یا بدون سبوس ) نصف پیمانه آرد زرد ذرت ۱/۴ ق جوش شیرین یکعدد تخم مرغ نصف پیمانه شیر یا باترمیلک ۱/۴ پیمانه ساقه پیازچه خرد شده فلفل خرد شده نمک و فلفل ادویه سوخاری یا کنتاکی طرز تهیه : ابتدا تمامی مواد خشک را مخلوط کرده و سپس فلفل و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و بعد در ظرف دیگر مواد تر را با هم مخلوط کنید و اکنون مواد تر را روی مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود . در ظرف گودی روغن مایع سرخ کردنی بریزید و از مواد به تدریج اسکوپ به اسکوپ داخل روغن بریزید و سرخ کنید . اندازه نان ها مانند یک شلیل است . وقتی کاملا طلایی شدند آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .