ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 نان برساق لکی، نان خوشمزه و قاتل دردهای استخوانی نان برساق لکی در لرستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، بیجار، بدره و دلفان برای صبحانه پخته میشود و حاوی ویتامین های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، اسیدفولیک، روی (زینک)، فیبر، پروتئین، کلسیم، مس، اسیدچرب امگا ۳، اسیدآمینه تریپتوفان و … است. مواد لازم آرد ۵۰۰-۴۰۰ گرم -شیره انگور یا شکرسرخ ۱۰۰ گرم -شیر یک لیوان -تخم مرغ یک عدد -پودر رازیانه نصف قاشق سوپخوری پودردارچین ۲ قاشق سوپخوری هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری -گلاب یک تا ۲ قاشق غذاخوری -گردو خرد شده ۳ قاشق غذا خوری -زعفران دمکرده نصف استکان -روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم -نمک به مقدار کم طرز تهیه نان ابتدا آرد، پودر رازیانه و شیره انگور را با هم ترکیب میکنیم. -سپس تخم مرغ، شیر و زعفران دمکرده را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. -مخلوط را خوب ورز میدهیم تا خمیر آماده شود. -سپس گردوی خرد شده، پودر هل، دارچین و گلاب را با هم مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. -مقداری از خمیر آماده شده را برمیداریم و با وردنه صاف میکنیم. -کمی از مواد را داخل آن میگذاریم و خمیر را میبندیم. -مقداری روغن درون ماهیتابه میریزیم و هنگامی داغ که شد، خمیرها را داخل آن میگذاریم تا پخته و سرخ شود. -هنگامی که نان آماده شد آن را کنار میگذاریم تا روغن اضافی از آن کشیده شود. -وقتی نان سرد شد آماده میل کردن است 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .