رفتن به مطلب

طرز تهیه نان برساق لکی، با خواص دارویی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

نان برساق لکی، نان خوشمزه و قاتل دردهای استخوانی  نان برساق لکی در لرستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، بیجار، بدره و دلفان برای صبحانه پخته می‌شود و حاوی ویتامین‌ های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، اسیدفولیک، روی (زینک)، فیبر، پروتئین، کلسیم، مس، اسیدچرب امگا ۳، اسیدآمینه تریپتوفان و … است.

مواد لازم

آرد ۵۰۰-۴۰۰ گرم

-شیره انگور یا شکرسرخ ۱۰۰ گرم

-شیر یک لیوان

-تخم مرغ یک عدد

-پودر رازیانه نصف قاشق سوپ‌خوری

پودردارچین ۲ قاشق سوپ‌خوری

هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری

-گلاب یک تا ۲ قاشق غذاخوری

-گردو خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

-زعفران دم‌کرده نصف استکان

-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم -نمک به مقدار کم


طرز تهیه

نان ابتدا آرد، پودر رازیانه و شیره انگور را با هم ترکیب می‌کنیم. -سپس تخم مرغ، شیر و زعفران دم‌کرده را اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم. -مخلوط را خوب ورز می‌دهیم تا خمیر آماده شود. -سپس گردوی خرد شده، پودر هل، دارچین و گلاب را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. -مقداری از خمیر آماده شده را برمی‌داریم و با وردنه صاف می‌کنیم. -کمی از مواد را داخل آن می‌گذاریم و خمیر را می‌بندیم. -مقداری روغن درون ماهیتابه می‌ریزیم و هنگامی داغ که شد، خمیرها را داخل آن می‌گذاریم تا پخته و سرخ شود. -هنگامی که نان آماده شد آن را کنار می‌گذاریم تا روغن اضافی از آن کشیده شود. -وقتی نان سرد شد آماده میل کردن است

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...