ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 پودینگ_رنگی_ترکیه موادلازم : ۱ لیتر شیر نصف لیوان پودر شکر ۲ قاشق سوپخوری آرد ۳ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت ۱ بسته وانیل ترکیه (معادل ۵گرم) ۱ عدد تخم مرغ ۱ بسته خامه صبحانه ۱.۵ قاشق سوپخوری تخم خشخاش ۱ بسته شکلات تیره ذوب شده (۸۰ گرم) مواد آب میوه ۳ لیوان آب پرتقال(یا هر آب میوه ای که دوست دارید ) ۲ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت ۱/۴ لیوان آبخوری شکر طرزتهیه تمام مواد را به جز خامه +شکلات و خشخاش بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید.روی حرارت بزارید هم بزنید تا به غلظتش مثل فرنی بشه ، اجازه بدید کمی خنک بشه بعد خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید با همزن دستی ، یکدست شد مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کنید و به یکی تخم خشخاش اضافه کنید سپس به مقدار مساوی پودینگ شکلات و بعد پودینگ ساده خشخاشی بریزید سپس پودینگ میوه را در اخر اضافه کنید و حدود ۴_۵ ساعت داخ یخچال بزارید تا خنک شود بعد با هر میوه از که دوست تزیین کنید. (تهیه پودینگ میوه:همه ی مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا به غلظت فرنی برسد. دسر میوه ای مواد لازم پودر ژله یک بسته ۲ لیوان آب جوش پنیر ماسکار پونه خامه ۳ قاشق غذا خوری پودر قند به میزان لازم میوه هلو ۲ عدد طرزتهیه پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بعد یک سوم لیوان آب سرد اضافه کنید و بزارید کنار پنیر ماسکار پونه رو با پودر قند بزنید تا بافت پنیر ازهم باز بشه ، خامه رو اضافه کنید و هم بزنید ژله آمادتون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید دو عدد هلو زعفرانی رو خرد کنید ریز ریز ، به موادتون اضافه کنید و ی دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه و بعد تزیین کنید دسر زبرا مواد لازم : شیر سه لیوان شکر نصف لیوان آرد ٣ ق غ سرپر نشاسته ي گل ٣ق غ وانیل نصف ق چ خ طرز تهیه : تو دوتا قابلمه جدا مواد رو با خم مخلوط کنید و روی حرارت کمبذارید تا بپزه و به غلظت فرنی برسه،از رو اجاق بردارید و قالبتون رو (می تونه فنجون یا پیاله یا هر قالبی که دوست دارید باشه) با روغن خیلی کم چرب کنید،بعد یه قاشق محلبی سفید بریزید و بعد یه قاشق محلبی شکلاتی و بعد محلبی سفید و بعد شکلاتی،به همین منوال ادامه بدید تا قالبتون پر بشه،بعد بذارید چند ساعت یخچال تا سرد بشه و خودش رو بگیره،بعد که خنک شد از لبه های قالب دسر رو جدا کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید این دسر خیلی خیل راحت و بی دردسر و کم هزینه است، . دسرمیتونید با قالب گذاشته توی فريزر سفت بشه برگشتش راحت بشه دسر پلمبير آناناس مواد لازم : شير يك ليوان خامه فرم گرفته يك ليوان بستني يك و نيم ليوان پودر ژله آناناس يك بسته آب كمپوت آناناس يك ليوان پودر ژلاتين يك ق.غ كمپوت آناناس يك قوطي مغز پسته و گردو به ميزان لازم طرز تهیه : بستنی و خامه رو از فريزر خارج كنيد تا كمي نرم بشه، پودر ژله رو با نصف ليوان آب آناناس بذاريد رو بخار كتري تا بن ماري بشه،پودر ژلاتين و بريزيد رو باقي آب آناناس ،حالت اسفنجي كه شد،بذاريد رو بخار كتري تا حل بشه،تو يك كاسه خامه،بستني،شير،مغزيجات ،آناناس خردشده رو مخلوط كنيد در آخر پودر ژلاتين و ژله بن ماري كه خنك شده به اين مواد اضافه كنيد.ميريزيد تو قالب تا سه چهارساعت كه خودش و بگيره بعد از سرد شده تزیین کنید. . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .