ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اسلایس هلو مواد لازم : کمپوت هلو بدون شربت ۳ عدد، خرد شده مواد لازم برای کیک کره یا مارگارین ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم وانیل یکدوم قاشق چایخوری نمک یکهشتم قاشق چایخوری اسانس لیمو ۵ قطره تخممرغ ۴ عدد آرد گندم ۲۵۰ گرم بیکینگپودر ۳ قاشق چایخوری مواد لازم برای کرامبل: آرد سفید گدم ۱۵۰ گرم شکر ۷۵ گرم وانیل یکدوم قاشق چایخوری کره ۱۰۰ گرم مواد لازم: پودر قند ۱۰۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه: یک قالب مستطیل در ابعاد ۳۳×۲۳ را چرب کنید و فر را در دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد روشن کنید. کره را با همزن بزنید تا لطیف شود سپس شکر و وانیل و نمک را بیفزایید و خوب هم بزنید حالا تخممرغها را دانه دانه بیفزایید و هر کدام را ۳۰ ثانیه هم بزنید در انتها آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید . و به مایه بیفزایید کیک را در قالب پهن کنید و با قاشق آن را صاف کنید و هلوهای خرد شده را روی مایهی کیک بریزید. و بعد کرامبل را درست کنیدآرد، شکر، وانیل و کره را با همزن بزنید تا به شکل خرده نان درآید و آن را هم روی هلوهای خرد شده بریزید و قالب را در طبقهی وسط فر به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. حالا آبلیمو و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با قلممو روی کیک داغ بریزید. اسلایس شکلات موادلازم مارش مالا سفید: ۲۰۰ گرم؛ آب: ۱ قاشق سوپخوری؛ کره خرد شده: ۹۰ گرم؛ شکلات سیاه خرد شده: ۲۰۰ گرم؛ بیسکویت ساده خرد شده: ۱۲۵ گرم؛ گیلاس شکری شده (مربای گیلاس بدون شیره): ۱۲۵ گرم؛ فندق تست شده نیمه شده: ۷۵ گرم؛ گردو: ۵۰ گرم؛ شکلات سیاه ذوب شده (اضافی): ۲۰۰ گرم؛ کره ذوب شده (اضافی): ۶۰ گرم … طرز تهیه : ۲ عدد قالب مستطیل ۲۵×۸ سانتی متری را با کاغذ پوشش داده طوری که دیواره را بپوشاند و ۳ سانت از دیواره بالا بیاید. مارش مالا، آب و کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید، گهگاهی هم بزنید تا مارش مالا حل شود سپس از روی حرارت بردارید و شکلات سیاه را داخل آن ریخته، هم بزنید تا شکلات نیز ذوب شود. بیسکویت، گیلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه کرده آرام هم بزنید آنقدر که بیسکویت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. شکلات ذوب شده اضافی و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده روی مواد قبلی صاف کنید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار داده بعد از سفت شدن آن را ببرید. اسلایس نارگیلی مواد لازم مارگارین ۹۰ گرم تخم مرغ یک عدد پودر قند ۱۱۰ گرم وانیل یک هشتم ق چ تخم مرغ یک عدد آرد ۱۸۰ گرم bp bp یک دوم ق چ مواد رویه : مارمالاد دلخواه به میزان لازم تخم مرغ ۲ عدد پودر قند ۷۵ گرم پودر نارگیل ۱۲۰ گرم طرز تهیه یک قالب ۲۰ در ۳۰ را چرب کرده و کنار بگذارید . فر را روی ۱۷۰ تنظیم کنید کره + پودر قند را بزنید تا کاملا پفکی شود – تخم مرغ + وانیل را نیز افزوده و و مخلوط کنید . بعد آرد + bp را بیافزائید مواد حالت چسبنده دارد مواد فوق را به کمک غلتک یا دست کف قالب پهن کنید سپس مارمالاد دلخواه رو به قطر یک میلی متر روی خمیر پخش کنید و در انتها مواد رویه را بریزد و در طبقه اول فر به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانیکه روی شیرینی کمی طلایی شود بعد از فر خارج کرده به دلخواه برش بزنید. طرز تهیه مواد رویه تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید پودر قند را اضافه کرده و سپس پودر نارگیل را اضافه کنید . میتوان به جای پودر نارگیل از گردوی خرد شده یا بادام و فندق استفاده کرد ولی میزان را ۲۰۰ گرم در نظر بگیرید. با شکلات سفید بن ماری شده تزئین کنید. نکته خمیر پایه بسیار چسبنده سعی کنید پودر نارگیل زیاد نریزید روی نیمی از خمیر مارمالاد زردآلو و روی نیمه دیگه خمیر ، مارمالاد آلبالو میتونید بریزید اسلایس کارامل پسته مواد لازم : کره ذوب شده ۱۸۵ گرم آرد ۳۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم پسته خرد شده ۱۵۰ گرم مواد رویه: شیر عسلی ۳۹۰ گرم کره ۶۰ گرم عسل ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه: قالب مستطیل ۲۰ *۳۰ را با کاغذ بپوشانید .فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود…آرد؛کره و شکر داخل غذاساز بریزید تا مواد شکل خرده نان شود…کف قالب پرس کنید.۲۵ دقیقه در فر بپزید…کنار بگذارید تا خنک شود….مواد رویه را روی آن بریزید وبعد پسته های خرد شده را بریزید..بعد از فرم گیری برش دهید طرز تهیه رویه: همه مواد را در ظرف ریخته روی حرارت قرار دهید تا ۱۵ دقیقه بجوشد و تغییر رنگ داده و غلیظ شود……….روی لایه اول پخته وخنک بریزید این شیرینی را ۵ روز در ظرف دردار در دمای محیط می توان نگه داشت اسلایس گردویی اسلایس گردویی به خاطر داشتن خامه و عسل و گردو، دسری مقوی و خوش طعم برای روزهای روزه داری ماه رمضانه . مواد لازم : آرد ۲۵۰ گرم پودر شکر ۷۵ گرم نمک ۱/۴ قاشق چایخوری کره سرد ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری مواد لازم برای رویه شیرینی: کره ۱۰۰ گرم عسل ۳ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای ۱۱۵ گرم خامه ۳ قاشق سوپخوری (من نریختم) گردوی خرد شده ۲۵۰ گرم ( من کمتر ریختم) طرز تهیه : آرد را همراه نمک پودر شکر و دارچین در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید کره را خرد کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید تا شکل شن شود. بعد تخم مرغ را با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید تا خمیر آماده شود. قالب ۲۵ در ۳۵ را با کره سرد چرب کنید (من کف قالب کاغذ روغنی پهن کردم و چرب هم نکردم) خمیر را پهن کنید و با چنگال چند تا سوراخ ایجاد کنید و برای ۵ دقیقه در یخچال بگذارید بعد برای ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد میگذاریم. در این مدت مواد رویه را درست میکنیم به این صورت که کره آب شده و سرد را با عسل و شکر قهوه ای و خامه و گردو مخلوط کرده و بعد اینکه خمیر را در آوردید مواد رویه را بریزید و دوباره ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. بعد از یک ساعت که خنک شد آنرا به شکل مربع برش میدهیم.حدود ۳۰ تا شیرینی به شما میدهد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .