رفتن به مطلب

طرز تهیه مربای انجیر ، خوشمزه و خوش رنگ


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر
انجیر سبز ۱ کیلو
شکر ۲۸۰ گرم
هل دو عدد هل
چوب دارچین ۱ عدد( به اندازه یک انگشت)
آب جوشیده یک سوم پیمانه
عصاره وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱/۴ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد کال باشد.
انجیر ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را انقدر کوتاه نکنید که پوستش باز بشه. انجیر شسته را کاملا خشک کنید .در یک ظرف لعابی تمام شکر را در لابه لای انجیر ها می ریزیم و به مدت ۷ ساعت در یخچال نگه میداریم تا تمام شکر در انجیر حل شود.
بعد از اینکه انجیر ها با شکر درهم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه می جوشانیم تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود
و در این مدت تمام کفی را که روی انجیر ها هنگام جوشیدن بالا می آید با قاشق میگیریم تا رنگ مربا شفاف شود. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه میکنیم .احتیاج هم نیست هل را پودر کنید.سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر می ریزیم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه دیگر هم همچنان روی حرارت متوسط بجوشد. و در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه میکنیم و میگذاریم ۵ دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.
مربای خوشمزه
مربای انجیر ما در مدت ۳۰ دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد . بعد از سرد شدن میتوانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...