ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مربای پوست پرتغال با خلال بادام مواد لازم هویچ نیم کیلو خلال بادام ۳ قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری شکر ۵۰۰ گرم گلاب ۱ قاشق چایخوری زعفران ساییده شده نصف قاشق چایخوری چند نکته: بسته به ذائقه خودتان، اگر تمایل دارید که مربا شیرینتر باشد، میتوانید مقدار شکر را تا یک کیلوگرم نیز افزایش دهید. خلال پوست پرتقال، ابتدا باید یک قشر نازک از پوست پرتقال را با یک کارد میوه خوری تیز بگیرید، به طوری که سفیدی پرتقال روی آن نباشد. سپس پوست پرتقالها را به قطعات کوچک برش بزنید و داخل قابلمه بریزید، مقداری آب سرد به آن اضافه کنید تا سطح پوست پرتقالها پوشانده شود و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید، یک جوش که زد، آن را از روی حرارت بردارید و داخل یک آبکش بریزید و مقداری آب سرد روی آن بریزید، سپس صبر کنید تا آب اضافی آن برود. مجددا خلالهای پوست پرتقال را داخل یک قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح خلالها پوشانده شود. پس از یک جوش زدن دوباره داخل آبکش بریزید، این کار را آنقدر تکرار کنید تا زمانی که از خلال پوست پرتقال چشیدید، شیرین شده باشد. به طور معمولا چهار الی پنج مرتبه کافی خواهد بود. در انتها خلالهای پوست پرتقال را روی یک پارچه تمیز بریزید تا آب آنها کاملا گرفته شود. ترجیحا از خلال پوست پرتقال تامسون استفاده کنید. طرز تهیه مربای هویج با خلال بادام خلال بادام را که از حدود دو الی سه ساعت قبل خیس کنید. هویجها را کاملا با آب سرد بشویید، سپس پوست آنها را بگیرید. اکنون باید هویجها را رنده ریز بزنید یا چرخ کنید. هویج و خلال بادام را داخل یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید تا سطح مواد پوشانده شود. قابلمه را روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید. پس از آنکه مربا یک جوش زد، حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید. زمانی که هویج و خلال پخته شدند، شکر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شکر در مربا حل شود. اکنون زعفران را نیز به مربای هویج با خلال بادام اضافه کنید. پس از گذشت پنج دقیقه، گلاب را نیز به مواد اضافه نمایید و بلافاصله مربا را از روی حرارت بردارید و درب قابلمه را بگذارید. مربا آماده است، صبر کنید تا سرد شود و آن را داخل شیشه بریزید. حتما باید مربا را داخل یخچال نگهداری کنید. بعضی از خلال پسته نیز در مربا هویج استفاده میکنند، اما چون در اینجا از خلال بادام استفاده شده است، دیگر نیازی به خلال پسته نیست؛ زیرا استفاده همزمان از هر دوی آنها در مربای هویج، طعم خوبی به آن نخواهد داد. چند نکته: اگر در مراحل پخت مربا به اضافه کردن آب نیاز بود، باید آب جوش اضافه کنید. توجه داشته باشید که بعد از افزودن شکر به هیچ وجه به مربا آب اضافه نکنید، زیرا وجود شکر مانع از تبخیر آب اضافی میشود و در پایان مربا یک دست نخواهد بود. برای جلوگیری از کپک زدن مربای هویج با خلال بادام، حدود یک سوم قاشق چایخوری پودر دارچین را همراه با گلاب به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که مربای هویج نباید آب زیادی داشته باشد، زیرا بافت آن یک دست بودن خود را از دست خواهد داد. میزان شکر مربا به سلیقه خودتان بستگی دارد، اما سعی کنید حتی الامکان از شکر کمتری استفاده کنید. امروزه پزشکان از افزایش خطر ابتلا به دیابت خبر میدهند، بنابراین یک صبحانه خوشمزه را با حجم زیادی از شکر به سم تبدیل نکنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .