ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 23 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2020 مواد لازم یک کیلوگرم فیله ماهی چهار عدد تخم مرغ دویست گرم پنیر یک عدد لیمو صد و پنجاه گرم آرد جعفری مقدار کمی ادویه ماهی طرز تهیه ۱- ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود. سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود. ۲- تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. خمیری از پنیر به دست می آید. ۳- فیله ها را در آرد فرو کرده و سپس با خمیر پنیر بپوشانید. ۴- فیله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. ۵- غذا را با جعفری و لیمو سرو کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .