ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 23 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2020 مواد لازم برای هر فنجان چای شیر یک فنجان (اصولا آب و شیر با هم مخلوط میشه ، اما چون شیرهای پاستوریزه خودشون پر از آب هستن من فقط از شیر استفاده کردم ) زنجبیل تازه یه تکه کوچولو ( اگه زنجبیل تازه در دسترس نبود از پودرش استفاده کنید) میخک ۳ پر رازیانه یک چهارم قاشق مربا خوری جوز هندی به مقدار خیلی کم دارچین یک تکه کوچک هل سبز ۳ عدد چای خشک یک قاشق مرباخوری شکر ترجیحا قهوه ای به میزان لازم (من برای هر فنجان یک قاشق سوپ خوری در نظر گرفتم) میزان استفاده از ادویه ها میتونه کمتر یا بیشتر باشه . طرز تهیه : شیر و ادویه ها رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد . یکم که جوشید شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید . چای رو داخل یه قوری بریزید . و شیر و ادویه هارو بهش اضافه کرده و اجازه بدین روی بخار کتری دم بکشه و رنگ چای آزاد بشه . صاف کرده و در فنجان بریزین و میل کنید . 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .