رفتن به مطلب

طرز تهیه چای ماسالا هندی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای هر فنجان چای

شیر یک فنجان (اصولا آب و شیر با هم مخلوط میشه ، اما چون شیرهای پاستوریزه خودشون پر از آب هستن من فقط از شیر استفاده کردم )

زنجبیل تازه یه تکه کوچولو ( اگه زنجبیل تازه در دسترس نبود از پودرش استفاده کنید)

میخک ۳ پر

رازیانه یک چهارم قاشق مربا خوری

جوز هندی به مقدار خیلی کم

دارچین یک تکه کوچک

هل سبز ۳ عدد

چای خشک یک قاشق مرباخوری

شکر ترجیحا قهوه ای به میزان لازم (من برای هر فنجان یک قاشق سوپ خوری در نظر گرفتم)

میزان استفاده از ادویه ها میتونه کمتر یا بیشتر باشه .


طرز تهیه :

شیر و ادویه ها رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد .

یکم که جوشید شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید .

چای رو داخل یه قوری بریزید . و شیر و ادویه هارو بهش اضافه کرده و اجازه بدین روی بخار کتری دم بکشه و رنگ چای آزاد بشه .

صاف کرده و در فنجان بریزین و میل کنید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...