ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 22 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2020 اگر نحوه پخت کوکو سبزی را به درستی بدانید، با آن عطر و طعم وسوسه انگیزش در فهرست غذاهای رایج خانه شما خواهد شد. کوکو سبزی از خانواده بزرگ غذاهایی میآید که کوکو نام دارند و مادّه اولیه همه آنها تخممرغ است. سبزی به هر آنچه گفته می شود که گیاه خوراکی و سبز رنگ است. کوکو سبزی یک غذای ایرانی گیاهی است که با تخممرغ درست میشود. اگر از جمله گیاهخوارانی هستید که تخم مرغ هم می خورید، این می تواند یک انتخاب خوشمزه برای شما باشد. در پایان این پست، اگر زمان کافی برای پخت و پز ندارید، اما می خواهید غذایی لذیذ بپزید، دستور پخت این غذا میتواند پیشنهاد خوبی برایتان باشد. نحوه پخت کوکو سبزی به سبکی که گفته می شود، مواد زیر را نیاز دارد: مواد لازم برای پخت کوکو سبزی: نصف پیمانه پیازچه خرد شده نصف پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه شوید خرد شده نصف پیمانه گشنیز خرد شده (اختیاری) 4 تا 5 عدد برگ کاهو خرد شده 3 حبّه سیر خرد شده (اختیاری) 6 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 1 قاشق سوپخوری آرد نصف پیمانه مغز گردو رنده شده (اختیاری) 2 قاشق سوپخوری زرشک (اختیاری) دو سوم پیمانه روغن نباتی نمک و فلفل سیاه دستور نحوه پخت کوکو سبزی، غذای گیاهی ایرانی 1. تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید. بیکینگ پودر، پودر زردچوبه، آرد، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. همه مواد را هم بزنید تا نرم و یکنواخت شوند. 2. سبزیهای آماده شده، کاهو و سیر را به آن اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس، مغز گردوها و زرشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. نکته: قبل از خرد کردن برگ کاهوها، ساقه آنها را جدا کنید. 3. روغن را در یک تابه تفلون بریزید تا روی حرارت متوسط گاز کاملاً داغ شود. سپس، مواد ترکیب شده را داخل تابه بریزید و با پشت یک قاشق و با کمی فشار آن را صاف کنید. بعد از آن، در تابه را بگذارید تا کوکو سبزی به آرامی بپزد. در تابه را کج بگذارید. این کار در نحوه پخت کوکو سبزی خوشمزه و جا افتاده بسیار موثر است. 4. بعد از حدود 20 دقیقه، غذا را چک کنید و وقتی کنارههای غذا قهوهای شد، تابه را از روی حرارت بردارید. 5. در تابه را بردارید. یک بشقاب بزرگ روی تابه بگذارید و سپس تابه را به طرف بشقاب برعکس کنید تا کوکو از تابه بیرون بیاید. بعد، به آرامی کوکو را داخل تابه برگردانید تا روی دیگر آن نیز بخوبی پخته شود. نکته: همچنین میتوانید کوکو را تقسیم کنید و سپس هر کدام را جداگانه در داخل تابه برگردانید. 6. در تابه را بگذارید تا پختن آن ادامه یابد و سمت دیگر نیز قهوهای رنگ شود. اکنون این غذای گیاهخواری ایرانی آماده سرو است. نکته: بهتر است ضخامت کوکو سبزی حداکثر 3 سانتیمتر باشد. در غیر این صورت، وسط غذا به خوبی نخواهد پخت. نحوه سرو کوکو سبزی: حال که نحوه پخت کوکو سبزی را با شما به اشتراک گذاشتیم، می توانید نحوه سرو کردن آن را نیز بنا به سلیقه خودتان انجام بدهید. پیشنهاد ما آن است که کوکو سبزی را در یک دیس بریزید و آن را به چند قسمت تقسیم کنید. میتوانید مقداری زرشک نیز تفت بدهید و همراه با کمی مغز گردوی رنده شده برای تزئین کوکو استفاده کنید. این غذای ایرانی باید با نان میل شود. میتوانید از ماست، ترشیجات یا سالاد شیرازی در کنار این غذا استفاده کنید. هرکس یک تکه از کوکو سبزی را در بشقاب خود میریزد، آن را به تکههای کوچکتر تقسیم میکند و داخل نان میگذارد و میل میکند. برای تقسیم کوکو به تکههای کوچک، بیشتر مردم از چنگال یا حتی قاشق استفاده میکنند، اما اگر دوست دارید میتوانید از چاقو نیز استفاده کنید. اگر به دنبال یک غذای ایرانی سالم، خوشمزه، مناسب و زود پخت در میان غذاهای ایرانی هستید، توصیه میکنیم که حتماً نحوه پخت کوکو سبزی را بدقت بخوانید و آن را امتحان کنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .