ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 21 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2020 سویق جوی دو سر یک صبحانه ی عالی برای ورزشکاران، بدنسازان، گیاه خواران، و افرادیست که به سلامتی بدنشان اهمیت می دهند. اگر شما جزء این دسته اید و به آشپزی ملل و غذاهای خارجی علاقه دارید، پس معطل نکنید، این صبحانه را درست کنید و نوش جان بفرمایید. این رسپی، یکی از بهترین دستور پخت های جوی دو سر می باشد. دکتر چک حامی سلامتی شماست و بهترین ها را برای شما عزیزان ارائه می دهد. مواد لازم برای سویق جوی دوسر 1 عدد تخم مرغ هم زده شده 1 و 3/4 لیوان شیر 1/2 فنجان شکر قهوه ای 1 فنجان جوی دوسر 2 قاشق غذاخوری کره ی نرم مقداری گردوی خرد شده برای تزیین دستور پخت سویق جوی دوسر تخم مرغ ، شیر و شکر قهوه ای را در قابلمه ای با شعله متوسط بریزید و با هم به خوبی مخلوط کنید. پس از آنکه شکر و تخم مرغ خوب حل شدند ، جوی دوسر را اضافه کنید. هنگامی که جوی دوسر شروع به غل زدن کرد، موادتان را خوب هم بزنید تا غلیظ شود. سویق را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ذوب شود ؛در صورت تمایل می توانید آن را پوره کرده و میل کنید. برای تزیین هم می توانید مقداری گردو را خرد کنید و بر روی سویق بریزید. نوش جان. نکته ی قبل از پخت جوی دوسر را قبل از مصرف 5 دقیقه در آب خیس کنید، و یا می توانید آن را جدا با آب بپزید و بعد مورد استفاده قرار دهید.( در رسپی اصلی، خام ذکر شده است). جوی دوسر با جوی معمولی و جوی پرک تفاوت دارد. در هنگام خرید حتما به این موضوع دقت کنید. در صورتی که شکر قهوه ای ندارید ،می توانید ازشکر سفید معمولی و یا کف نیشکر استفاده کنید. ارزش غذایی سویق جوی دوسر هر وعده سویق جوی دو سر حاوی: 357 کالری، 13.9 گرم چربی، 48.8 گرم کربوهیدرات، 10.5 گرم پروتئین، 94 میلی گرم کلسترول، 145 میلی گرم سدیم می باشد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .