ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 21 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2020 ادویه ی ایتالیایی ادویه ی مورد علاقه ی بنده است. من عاشق پیتزاها و غذاهای فست فودی هستم و به همین خاطر سعی می کنم برای خوشمزه تر شدن و خاص تر شدن غذا هایم از ادویه های مختلف استفاده کنم. یکی از ادویه های محبوب من، ادویه ی ایتالیایی است. این ادویه از سبزی های خشک و فلفل قرمز درست شده و در سوپر مارکت های کشور ایتالیا فروخته میشود. ولی در ایران این ادویه وجود ندارد پس بهتر است که این ادویه ی خوش طعم را برای خودتان درست کنید. زیاد وقت شما را نمی گیرد، فقط 5 دقیقه زمان می برد تا آماده شود. برای درست کردن این ادویه به آسیاب یا مخلوط کن احتیاج دارید. ادویه ی ایتالیایی یک چاشنی عالی برای همه ی دستور العمل های غذایی است که به چاشنی ایتالیایی نیازمند هستند، و از این ادویه در غذا های ایتالیایی استفاده می شود. این ادویه را می توانید در برخی غذاهای ایرانی استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه ی ادویه ی ایتالیایی 2 قاشق غذاخوری ریحان خشک شده 2 قاشق غذاخوری پونه ی کوهی خشک شده 2 قاشق غذاخوری رزماری خشک شده 2 قاشق غذاخوری مرزنجوش خشک شده 2 قاشق غذا خوری گشنیز خشک شده 2 قاشق غذاخوری آویشن خشک شده (از پودر آویشن آماده نیز می توانید استفاده کنید) 2 قاشق غذاخوری مرزه ی خشک شده 2 قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز خشک شده (بسته به ذائقه ای که دارید می توانید از فلفل قرمز تند یا شیرین استفاده کنید) طرز تهیه ی ادویه ی ایتالیایی در یک دستگاه آسیاب یا مخلوط کن، ریحان خشک شده، پونه ی کوهی خشک شده، رزماری خشک شده، مرزنجوش خشک شده، گشنیز خشک شده، آویشن خشک شده یا پودر آویشن،فلفل قرمز خشک شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که به قوام مورد نظر شما رسید، بگذارید دستگاه روشن باشد. اگر ادویه ی بیش از حد پودر شده می پسندید، باید بیشتر از یک دقیقه دستگاه روشن بماند و اگر ادویه ی با ذرات درشت را می پسندید، در مدت زمان کمتر از یک دقیقه دستگاه را خاموش کنید. پس از اینکه ادویه ی شما آماده شد، آن را در یک ظرف شیشه ای دردار بریزد و در جای خشک و دور از آفتاب نگهداری نمایید. ارزش غذایی ادویه ی ایتالیایی هر وعده ادویه ی ایتالیایی حاوی: 20 کالری، 0.7 گرم چربی، 4.1 گرم کربوهیدرات، 0.7 گرم پروتئین، 0 میلی گرم کلسترول و 3 میلی گرم سدیم می باشد. نکته این ادویه را می توانید در انواع کتلت ها ، کوکوها ، شامی و سس های پیتزاها و انواع فست فود ها مورد استفاده قرار دهید. حتی می توانید این ادویه را داخل ماست و خیار بریزید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .