BathaM ارسال شده در 21 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2020 هر دو دلبسته ایم … تو به جاده و غرورت من به پنجره و انتظارش کسی چه می دانست بوسه ای در این خانه من را اینقدر دل بسته می کند... ولی حالا نیستی... وقتی تو نیستی شادی ،کلامِ نامفهومی است! و دوستت می دارم رازی است که ! در میان حنجره ام دق می کندو .. من چگونه بی تو نگیرد دلم ؟ اینجا که ساعت و آیینه و هوا؛به تو معتادند … نیستی.... اما چه بی اندازه می خواهمت و عشق شاید همین باشددوست داشتنی که تمام نمی شود... کجای جغرافیا گمت کردم؟ تمام بارانها را من گریسته ام تمام راه ها را، من هموار کرده ام تمام نامه ها را، من نوشته ام برای تو دلم سخت معجزه میخواهد ... معجزه ی ما شدن ! ولی.... حکایت ما شدن من و تو... حکایت شب است و روز دو محال وابسته... که هیچ وقت همدیگر را ملاقات نمی کنند... 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 21 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2020 عجيب تر از پرواز نهنگ ها اين است كه موقع رفتن ميگويد: به خاطر خودت میروم.. چگونه مى شود با اينكه ميدانند بعد از رفتنشان چه روزهاى سختى در انتظار ماست به خاطر ما بروند؟! هيچ چيز براى آدمى عزيزتر از خودش نيست..! هر كسى كه مى رود به خاطر خودش میرود.. #فرزانه_صدهزاری 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .