رفتن به مطلب

روش پخت كيک نمكی


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

رز تهیه كيک نمكی,طرز درست کردن كيک نمكی

روش پخت كيک نمكی

مواد لازم برای كيک نمكی :

 آرد سه ليوان 
شير خشک   يک ليوان
 خمير خشک ( خميری كه مستقيم با آرد مخلوط می شود ) دو قاشق غذاخوری 
شکر  یک قاشق غذاخوری 
نمک يک قاشق غذاخوری
هل و رازيانه از هر كدام يک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
آب ولرم  دو ليوان
روغن نصف ليوان

طرز تهیه كيک نمكی :

آرد را سه مرتبه الک می کنیم، سپس تمامی مواد خشک را به آن اضافه می كنيم، خمير خشک اگر نداشتيد بجای آن به همان ميزان خمير مايه را با كمی از آب جايگزين كنيد، در ظرفی ديگر تخم مرغ ها را كمی با همزن می زنيم تا از حالت لختگی در بياید و روغن و آب را به آن اضافه می كنيم، سپس مواد خشک را با قاشق چوبی هم می زنيم، مايه را به مدت زمان یک ساعت در جای گرم می گذاريم تا حجم خمير دو برابر شود، كف قالب را كاغذ روغنی می اندازيم، مايه را داخل قالب می ريزيم روی مايه را كمی با زرده تخم مرغ كه با چنگال زديم با برس آغشته می كنيم، كنجد و سياهدانه كمی سس مهياوه هم می زنيم.

طبقه وسط فر كه از ربع ساعت قبل گرم شده درجه صد و هفتاد تقريبا حدود نيم ساعت تا چهل و پنج دقيقه (مدت زمان پخت واسه من سی و پنج دقيقه بود) در كل از كيک های شيرين زودتر پخته می شود.

البته من امروز با نصف دستور درست كردم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...