رفتن به مطلب

طرز تهیه و پخت آش آلبالو خوشمزه


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه و پخت آش آلبالو خوشمزه

طرز تهیه و پخت آش آلبالو خوشمزه

 

در این مطلب روش درست کردن آش آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای آش آلبالو :

 لوبیا چیتی 70 گرم 
 عدس  200 گرم
 لپه 50 گرم 
 برنج  75 گرم
سبزی‌ ریز خرد كرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ 4 قاشق سوپخوری
سیرداغ 1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ كرده 200 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد
نمک، فلفل و زرد‌چوبه به میزان لازم
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته 300 گرم
نعناداغ 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.

نکته : در صورت دلخواه می توانید 2 قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...