ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز تهیه و پخت آش آلبالو خوشمزه در این مطلب روش درست کردن آش آلبالو را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای آش آلبالو : لوبیا چیتی 70 گرم عدس 200 گرم لپه 50 گرم برنج 75 گرم سبزی ریز خرد كرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) 500 گرم نمک و فلفل به میزان لازم پیازداغ 4 قاشق سوپخوری سیرداغ 1 قاشق سوپخوری گوشت چرخ كرده 200 گرم پیاز رنده كرده 1 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم آرد برنج 2 قاشق سوپخوری آلبالوی هسته گرفته 300 گرم نعناداغ 3 قاشق سوپخوری طرز تهیه آش آلبالو : لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد. سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید. اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد. اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید. پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید. نکته : در صورت دلخواه می توانید 2 قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .