رفتن به مطلب

روشی جدید برای پخت سمبوسه پيتزایی


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

 

روشی جدید برای پخت سمبوسه پيتزایی

مجموعه : آموزش آشپزی

روشی جدید برای پخت سمبوسه پيتزایی

 

روشی جدید برای پخت سمبوسه پيتزایی

 

 

در این مطلب طرز درست کردن سمبوسه پیتزایی را به روشی دیگر آموزش می دهیم.

 

 

مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه پيتزایی :

 

سوسیس یا ژامبون یا مخلوط،هر دو

پنیر پيتزا 

قارچ 

فلفل دلمه ای

خمیر يوفکا یا نون لواش

طرز تهیه ی سمبوسه پيتزایی :

سوسیس یا کالباس را خرد کرده و قارچ و فلفل دلمه ای هم ریز خرد کنید اگر سوسیس استفاده کنید کمی داخل فر بپزيد بعد همه مواد را مخلوط کنید و به اندازه دلخواه پنیر پيتزا اضافه کنید (البته هر چی بشتر باشد خوشمزه تر می شود) بعد خمیر يوفکا یا نان لواش را به اندازه دلخواه برش بدهید (من يوفکا را از وسط نصف کردم از قسمت طول) بعد مقداری از مواد را بریزید روی لبه خمیر و به شکل سمبوسه بپیچید و داخل روغن داغ سرخ کنيد.

من قارچ را تفت ندادم ولی ریز خرد کردم خیلی هم خوب شد و آب ننداخت.

روشی جدید برای پخت سمبوسه پيتزایی

برشی از سمبوسه پيتزایی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...