ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 روشی جدید برای پخت سمبوسه پيتزایی مجموعه : آموزش آشپزی روشی جدید برای پخت سمبوسه پيتزایی در این مطلب طرز درست کردن سمبوسه پیتزایی را به روشی دیگر آموزش می دهیم. مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه پيتزایی : سوسیس یا ژامبون یا مخلوط،هر دو پنیر پيتزا قارچ فلفل دلمه ای خمیر يوفکا یا نون لواش طرز تهیه ی سمبوسه پيتزایی : سوسیس یا کالباس را خرد کرده و قارچ و فلفل دلمه ای هم ریز خرد کنید اگر سوسیس استفاده کنید کمی داخل فر بپزيد بعد همه مواد را مخلوط کنید و به اندازه دلخواه پنیر پيتزا اضافه کنید (البته هر چی بشتر باشد خوشمزه تر می شود) بعد خمیر يوفکا یا نان لواش را به اندازه دلخواه برش بدهید (من يوفکا را از وسط نصف کردم از قسمت طول) بعد مقداری از مواد را بریزید روی لبه خمیر و به شکل سمبوسه بپیچید و داخل روغن داغ سرخ کنيد. من قارچ را تفت ندادم ولی ریز خرد کردم خیلی هم خوب شد و آب ننداخت. برشی از سمبوسه پيتزایی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .