ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز پخت و تهیه خورش گردو در این مطلب برای شما نحوه ی درست کردن یک خورشت خوشمزه با استفاده از گردو را آموزش می دهیم. زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 1:30 مواد مورد نیاز برای 4 نفر : گوشت گوسفندی (خردشده) 300 گرم گردو (4 پرشده) 300 گرم پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد رب انار ملس یک دوم پیمانه زرشک 2 قاشق سوپخوری فلفل 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه خورش گردو : داخل قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد. گردو را با مقداری روغن تفت دهید. رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .