رفتن به مطلب

آموزش طرز تهیه ی حلیم شیر خامه


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

آموزش طرز تهیه ی حلیم شیر خامه

 

آموزش طرز تهیه ی حلیم شیر خامه

 

در این مطلب به شما آموزش نحوه درست کردن حلیم شیر خامه را یاد می دهیم.

 

مواد لازم برای حلیم شیر خامه :

 

گوشت گوسفند بدون استخوان  ۵۰۰ گرم 
گندم پوست گرفته‌  ۵۰۰ گرم 
آب  یک لیتر 
 شیر  دو لیتر
خامه 200 گرم
نمک به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز یک عدد

 

 

طرز تهیه حلیم شیر خامه :

ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم. بعد از این که کاملا پخته شده، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ریش ریش می کنیم.

 

گندم ها را به مدت نصف روز در آب خیس کرده و سپس با یک لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت بسیار کم می گذاریم بپزد تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمی خنک شدن با گوشتکوب دستی یا برقی شروع به له کردن گندم ها می کنیم بعد از یک دقیقه شیر را کم کم به گندم ها اضافه کرده و به له کردن ادامه می دهیم تا مواد حالت کش دار بگیرد و کاملا کش بیاید.

 

دوباره مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و گوشت ها را اضافه کرده به مدت دو دقیقه دوباره مواد را می کوبیم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته داخل ظرف می ریزیم و با دارچین، روغن مایع، گوشت ریش ریش شده و کنجد، حلیم را تزیین می نماییم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...