ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز تهیه و درست کردن ماقوت مواد لازم برای ماقوت : آب 2 لیوان ( 2 پیمانه ) نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری شکر 1/3 لیوان گلاب 1/4 لیوان زعفران به میزان لازم طرز تهیه ی ماقوت : به نظر من ماقوت خوب اونی است که مثل مسقطی کدر نباشد بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشد و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد. آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود. نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید. اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شود. چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد. حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود. در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید. اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید. وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .