ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز درست کردن خورش چغاله بادام با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما طرز تهیه خورش چغاله بادام را در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید برای تهیه خورش نوبرانه چغاله بادام… مواد لازم برای خورش چغاله بادام : گوشت خورشتی 400 گرم پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط چغاله بادام 200 گرم نعنا و جعفری خرد شده 300گرم نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم آبغوره به میزان لازم آب 4 لیوان طرز تهیه خورش چغاله بادام: ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خورش چغاله بادام خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و 10دقیقه صبر کنید تا خورش چغاله بادام قوام بیاد . حال خورش چغاله بادام که بسیار هم خوش طعم هست آماده شد نوش جان. چند نکته برای تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه: 1–می توانید برای تهیهی خورش چغاله بادام به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید. 2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار خورش چغاله بادام کمی رب گوجه نیز بزنید. 3-اگر از همان ابتدای خورش چغاله بادام نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند. 4 – هنگام پخت خورش چغاله بادام به جای آب نارنج از آب غوره نیز می توان استفاده کرد. 5- خورشت چغاله بادام را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .