رفتن به مطلب

آموزش طرز تهیه کیک ترس لچس


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

آموزش طرز تهیه کیک ترس لچس

 

اگر می خواهید دسر خوشمزه ترس لچس را به بهترین نحو درست کنید ما در این مطلب بهترین دستورالعمل را به شما پیشنهاد می کنیم.دسر ترس لچس یکی از دسرهای خوشمزه کشورهای آمریکای لاتین است و این کیک از سه شیر درست می شود. می توانید این کیک را در منزل خیلی خوشمزه بپزید. دستور تهیه 8 نفر را در این مطلب آماده کرده ایم.

مواد اولیه کیک ترس لچس :

سه عدد تخم مرغ / دو فنجان آرد ( 280 گرم) / سه چهارم لیتر شیر (750 میلی لیتر) یک فنجان پودر شیر (140 گرم) / دو سوم فنجان کره ( 100 گرم )1 و یک چهارم فنجان شکر 250( گرم) یک فنجان شیر غلیظ / شش قاشق چایخوری جوش شیرین (30 گرم ) / 1قاشقچایخوری عصاره وانیل (5میلی لیتر)

آموزش طرز تهیه کیک ترس لچس

 

 

مواد اولیه مرنگ ترس لچس

6 عدد تخم مرغ، سه چهارم فنجان آب، یک و یک دوم فنجان شکر، یک عدد لیمو، یک چهار قاشق کرم تارتار

دستور پخت کیک :

کره و شکر را زمانی که حالت کرمی بگیرند به هم بزنید. کره را نیم ساعت زودتر از یخچال در آورید تا نرم شود.

درجه فر را روی 475 درجه قرار دهید. تخم مرغ را یکی یکی به کره اضافه کنید و هم بزنید.

سپس آرد و ججوش شیرین را اضافه کنید و وقتی خوب ترکیب شد شیر و عصاره وانیل را در آن بریزید و خوب هم بزنید و درون قالب بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزد تا زمانی که خلال دندان را در آن فرو کردید و ببینید هیچ چیزی به آن نمی چسبد.

در آخر ترککیب را بر روی کیک بریزید و بگذارید درون منافذ نفوذ کند.

دستور مرنگ :

سفیده تخم مرغ تا زمان فرم گرفتن با همزن برقی و یا بدون آن هم بزنید.

سپس کرم تارتار را اضافه کنید تا حجم و بافتی اسفنجی بگیرد.

آب و شکر را در دمای پایین حرارت بدهید و تا زمانی که خوب حل شد هم بزنید سپس کمی پوست لیمو به آن اضافه کنید و م زدن را تا زمانی که حالت کاراملی پیدا کند ادامه دهید ززمانی آماده می شود که اگر با قاشق از مواد برداشتید به آرامی بریزد.

کارامل را با سفیده تخم مرغ با سرعت زیاد و حدود 6 دقیقه هم بزنید، حال مرنگ آماده است.

حالا می توانید با قاشق مرنگ را بر روی کیک بذارید یا با یک کفگیر روی آن را کاملا بپوشانید، همچنین می توانید با توت فرنگی آن را تزیین کنید.

آموزش طرز تهیه کیک ترس لچس

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...