ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز تهیه دسر گلابی دارچینی مواد لازم برای تهیه ی دسر گلابی دارچینی گلابی – 3 عدد ( نصف هر کدام برای یک نفر) عسل – 2 قاشق غذاخوری بزرگ پودر دارچین – 1 قاشق غذاخوری گردو خرد شده – یک چهارم فنجان روغن نارگیل – به دلخواه آموزش تهیه دسر گلابی کاراملی با عسل و دارچین فر را با درجه حرارت 350 تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. گلابی ها را نصف کنید و هسته های آن ها را خارج کنید. روی گلابیها با فرچه آشپزی یا نوک انگشت خود روغن نارگیل بمالید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند، اگر فر ندارید ماهیتابه داغ روی گاز هم همین کار را میکند. به مدت 15 دقیقه گلابی ها در فر کاملا گریل و کبابی می شوند، در یک کاسه کوچک عسل و پودر دارچین را با هم خوب مخلوط کنید. گلابیها را بیرون بیاورید بگذارید کمی خنک شوند و از حالت داغی خارج شوند، وقتی گلابی ها هنوز گرم هستند روی آن ها ترکیب عسل و دارچین را بریزید و در نهایت پودر گردو که کمی درشت باشند بپاشید تا به عسل ها بچسبند. این دسر را بلافاصله بعد از پخت سرو کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .