ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 آموزش روش پخت چیزکیک گردو چیزکیک گردو دسر خوشمزه و مقوی است که به راحتی می توانید تهیه کنید. مواد لازم برای چیزکیک گردو : بیسکویت شکلاتی 200 گرم شکر قهوه ای 2 قاسق سوپخوری کره ذوب شده 100 گرم مواد میانی چیزکیک گردو : پنیر ماسکارپونه 400 گرم پنیر خامه ای 100 گرم شکر قهوه ای روشن 150 گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عدد خامه صبحانه 50 گرم کره نرم 20 گرم ماست خامه ای 2 قاسق سوپخوری گردو خردشده 100 گرم مواد رویه چیزکیک گردو : شکر قهوه ای 2 قاسق سوپخوری خامه صبحانه 150 گرم طرز تهیه چیزکیک گردو : بیسکویت را آسیاب کرده. با شکر و کره ذوب شده مخلوط کنید. کف قالب کمربندی 20 سانتی متری پرس کرده. قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. طرز تهیه مواد پنیری: پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای را با دور تند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. شکر قهوه ای را اضافه کرده و خوب بزنید تا ذرات شکر حل شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید. خامه، کره نرم، ماست و وانیل را اضافه کرده و با همزن یک دقیقه بزنید. در آخر گردو خردشده را اضافه کرده. مواد را روی بیسکویت بریزید. در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. پس از پایان مدت پخت فر را خاموش کرده و چیزکیک را حدود نیم ساعت داخل فر خنک کنید (درب فر نیمه باز باشد). طرز تهیه مواد رویه: شکر قهوه ای و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر ذوب شده و بجوشد. مواد آماده را داغ داغ روی کیک سرد شده ریخته سطح آن را صاف کرده و دوباره در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید. چیزکیک را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار داده. سپس روی آن را با شکلات، سس کارامل و گردو تزیین نمایید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .