رفتن به مطلب

آشنایی با روش تهیه سوهان کنجدی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

 

آشنایی با روش تهیه سوهان کنجدی

مجموعه : آموزش آشپزی

 آشنایی با روش تهیه سوهان کنجدی

آشنایی با روش تهیه سوهان کنجدی

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه ی سوهان کنجدی :

 

 شکر یک سوم پیمانه 
 کنجد  یک دوم پیمانه
 خلال پسته  3 قاشق غذاخوری
 کره یک قاشق غذاخوری 

طرز تهیه سوهان کنجدی :

ابتدا شکر را در یک ماهیتابه تمیز و خشک ریخته بدون قاشق یا کفگیر می گذاریم شکر آب شود اصلا چیزی داخل ظرف نمی زنیم کاملا باید کاراملی شود و دانه های شکر داخل آن نباشد.

بعد کره را اضافه کرده با قاشق هم می زنیم وقتی شروع به آب شدن کرد باید ماهیتابه را خودتان تکان بدهید به هیچ وجه چیزی داخل ماهیتابه نمی زنیم شعله کم باشد نسوزد ماهیتابه را مداوم تکان می دهیم همه جای شکر آب شود کره که به خورد شکر رفت و آب شد کنجد را اضافه کرده حدود یک دقیقه هم می زنیم تا عطر کنجد بلند شود.

وقتی به این حالت رسید از روی حرارت بر می داریم یعنی کامل کنجد خودش را ول می کند بعد داخل قالب سلیکونی را کمی چرب کنید و با قاشق کمی از مواد را بردارید و داخل قالب خوب فشرده کنید.

یا می توانید روی فویلی را کاملا چرب کنید و کنجد را بریزید و روی کنجد را دوباره فویل بگذارید و وردنه کنید و با چاقو تکه تکه کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...