ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز درست کردن لقمه های قارچ مواد لازم برای لقمه های قارچ : قارچ درشت 24 عدد لیموترش نصف عدد نان سفید برشی 3 ورقه سینهی مرغ پخته و ریز خرد كرده 200 گرم تخم مرغ هم زده 1 عدد جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری خامه 3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم طرز تهیه ی لقمه های قارچ : فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایهی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندكی خالی كنید. سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته كنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید. اكنون خرده های نان، مرغ، تخممرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس 12 عدد از قارچ ها را با مایهی میانی پر كنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید. سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، بپزید. نکته برای تهیه لقمه های قارچ : در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .