ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز تهیه و پخت همبرگر خانگی مواد لازم برای همبرگر خانگی : گوشت چرخ کرده نیم کیلو نان باگت 3 عدد پیاز بزرگ 1 عدد زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم دارچین، پودر سیر به میزان لازم طرز تهیه همبرگر خانگی : گوشت و پیاز را 3 بار چرخ می کنیم بعد نان باگت را با میکسر میکس می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم ادویه ها را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم بعد به اندازه مورد علاقه برمی داریم بین پلاستیک فریزر می گذاریم و پهن می کنیم به شکل همبرگر و در فریزر قرار می دهیم. سپس موقع استفاده داخل ماهی تابه با روغن کم سرخ می کنیم و با نان باگت و کاهو و خیارشور و گوجه نوش جان کنید. نکته برای تهیه همبرگر: ادویه مهم همبر دارچین است حتما بزنید سیر تازه هم می توانید بزنید فقط فریز نکنید چون همه موادغذایی تان بوی سیر می گیرد. مخلوط گوشت با نان باگت وادویه ها به این صورت بین پلاستیک فریزر پهن کنید درست کردن همبرگر خانگی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی سپس همبرهای آماده را در تابه سرخ می کنیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .