رفتن به مطلب

طرز تهیه و پخت همبرگر خانگی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه و پخت همبرگر خانگی

طرز تهیه و پخت همبرگر خانگی

 

مواد لازم برای همبرگر خانگی :

 

 گوشت چرخ کرده  نیم کیلو
 نان باگت  3 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
دارچین، پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر خانگی :

گوشت و پیاز را 3 بار چرخ می کنیم بعد نان باگت را با میکسر میکس می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم ادویه ها را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم بعد به اندازه مورد علاقه برمی داریم بین پلاستیک فریزر می گذاریم و پهن می کنیم به شکل همبرگر و در فریزر قرار می دهیم. سپس موقع استفاده داخل ماهی تابه با روغن کم سرخ می کنیم و با نان باگت و کاهو و خیارشور و گوجه نوش جان کنید.

نکته برای تهیه همبرگر:

ادویه مهم همبر دارچین است حتما بزنید سیر تازه هم می توانید بزنید فقط فریز نکنید چون همه موادغذایی تان بوی سیر می گیرد.

همبرگر,طرز تهیه همبرگر

مخلوط گوشت با نان باگت وادویه ها

طرز تهیه همبرگر خانگی, مواد لازم برای تهیه همبرگر

به این صورت بین پلاستیک فریزر پهن کنید

نکاتی برای پخت همبرگر خانگی,درست کردن همبرگر خانگی

درست کردن همبرگر خانگی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

طرز تهیه همبرگر, پخت همبرگر

سپس همبرهای آماده را در تابه سرخ می کنیم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...