ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 مواد لازم برای خوراک رشته و عدس قالبی : عدس 150 گرم سینه بوقلمون حبه ای خردكرده 350 گرم نمک به میزان لازم زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری پوست پرتقال یا پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری کره 75 گرم قیسی 10 تا 12 عدد كشمش 150 گرم خرمای هسته گرفته 150 گرم دارچین 1 قاشق چایخوری ادویه پلوئی یک دوم قاشق چایخوری خلال نارنج شیرین كرده 3 قاشق سوپخوری گردوی خردكرده 100 گرم روغن مایع 2-3 قاشق سوپخوری رشته پلوئی 500 گرم طرز تهیه خوراک رشته و عدس قالبی : ابتدا عدس را بپزید. در ظرف مناسبی بوقلمون، نمك، نیمی از زعفران و پوست لیموی رنده كرده را با هم مخلوط كنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. حالا مقداری از كره را در ماهیتابه مناسبی روی اجاق گرم كنید، بوقلمون را در آن تفت دهید، شعله را كم كنید، در ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید. قدری كره در تابه دیگری بریزید و قیسی را همراه با زعفران باقیمانده تفت دهید. بعد كشمش و خرما را نیز جداگانه همراه با دارچین و ادویه تفت دهید. اینک بوقلمون، قیسی، كشمش، خرما، خلال نارنج و گردو را مخلوط نمائید. در این مرحله، در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی حرارت به جوش آورید، نمك و روغن مایع را بیفزائید و پس از آن رشته و عدس را بریزید. آن را آبكش كنید و مقداری آب روی آن بریزید. حالا كف و دیواره ظرف نسوز مناسبی را با مقداری كره چرب كنید، نیمی از عدس و رشته ها را كف ظرف بریزید، مخلوط فراهم كرده را روی عدس و رشته بدهید. سپس بقیه رشته و عدس را بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید. در صورت لزوم، كمی كره روی رشته ها بریزید. اكنون ظرف را در فر، با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و خوراک را به مدت نیم ساعت بپزید. آنگاه در ظرف مناسبی برگردانید و اطراف آن را با خرما و قیسی تزئین نمائید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .