رفتن به مطلب

دستور پخت خورش قیمه با مرغ و زرشک


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

دستور پخت خورش قیمه با مرغ و زرشک

 

 

دستور پخت خورش قیمه با مرغ و زرشک

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ :

 

 

 مرغ سه تکه
 لپه  2/3 پیمانه
 پیاز متوسط  دو عدد
 زرشک نصف لیوان
رب گوجه 3-4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین دو تکه

طرز تهیه قیمه مرغ :

باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم.

پیازها را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. سبک که شد لپه هایی که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه می کنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز می دهیم که لپه ها کامل بپزد.

رب گوجه و زرشک را در مقداری روغن تفت می دهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه می کنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. می گذاریم حدود 1 ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.

برای تزیین می شود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنیم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...