ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 19 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2020 متن آهنگ راغب دل دیوونه دل من به نگاهت گره خورد یه شب کنار دریا بیا نازنینم هنوزم همونم که بری میشه غریب و تنها آخه من هنوزم دوست دارم به اندازه ی چشمام آخه بر نمیاد ازم دور شه از دست تو دستام آخه واسه قلبم نمیشه کسی مثل تو ای داد چی اومد سر تو که عشق من از چشم تو افتاد ای وای ای دل دیوونه چی شد که نمیمونه چی شد که عاشقی و قدر عشقتو نمیدونه ای دل دیوونه چی شد که نمیفهمه بدون اون میمیری و هنوزم با تو بی رحمه ♫♫♫ هنوزم به نگاهت همون حسی و دارم که داشتم آخرش همینجاست بگو خسته ای روراست برو ولی نگو دوست نداشتم آخه من هنوزم دوست دارم به اندازه ی چشمام آخه بر نمیاد ازم دور شه از دست تو دستام آخه واسه قلبم نمیشه کسی مثل تو ای داد چی اومد سر تو که عشق من از چشم تو افتاد ای وای ای دل دیوونه چی شد که نمیمونه چی شد که عاشقی و قدر عشقتو نمیدونه ای دل دیوونه چی شد که نمیفهمه بدون اون میمیری و هنوزم با تو بی رحمه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .