رفتن به مطلب

حلوا شیرازی در سی دقیقه


Maryam
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

حلوا شیرازی در سی دقیقه

 
 
مواد لازم برای چهار نفر:حلوا
آرد برنج: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
گلاب دو آتشه: یک پیمانه
زعفران: یک قاشق مربا خوری سر سر خالی
روغن : یک دوم پیمانه
آب: هشت پیمانه
طرز تهیه:

۱.زعفرونو تو یه ظرف شیشه ای کوچیک بریزید روش یه قالب یخ کوچیک بزارید و سرشو بزنید تا زعفرون آب شه.

۲. آب و شکر رو روی شعله ملایم مخلوط کنید بعد از مخلوط شدن کامل آب و شکر زیر اجاق رو خاموش کنید(دقت کنید که آب نباید به جوش بیاد) .
۳.آرد رو داخل مخلوط آب و شکر بریزید (بهتره کم کم بریزید تا کاملا مخلوط شه) خوب هم بزنید وقتی کاملا یک دست شد دوباره زیر اجاق رو زیاد کنید و بزارید به جوش بیاد بعد از به جوش اومدن زیرشو کم کنید و حدود پنج تا ده دقیقه هم بزنید تا یه حالت کش دار به خودش بگیره.
۴.زعفرون رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵.گلاب رو اضافه کنید
۶.روغن رو اضافه کنید
۷.مخلوط مواد رو دو دقیقه هم بزنید و‌بعد بزارید تا با شعله ی خیلی کم جا بیفته و به اندازه کافی سفت شه.
۸.برای ریختن حلوا تو ظرف و تزئین بهتره وقتی حلوا ولرمه اینکارو کنید چون اگه سرد شه به ظرف میچسبه.
۹.میتونید از دارچین،پودر نارگیل،خلال پسته و بادوم برای تزئین استفاده کنید
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...