Maryam ارسال شده در 15 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2020 حلوا شیرازی در سی دقیقه مواد لازم برای چهار نفر: آرد برنج: یک پیمانه شکر: یک پیمانه گلاب دو آتشه: یک پیمانه زعفران: یک قاشق مربا خوری سر سر خالی روغن : یک دوم پیمانه آب: هشت پیمانه طرز تهیه: ۱.زعفرونو تو یه ظرف شیشه ای کوچیک بریزید روش یه قالب یخ کوچیک بزارید و سرشو بزنید تا زعفرون آب شه. ۲. آب و شکر رو روی شعله ملایم مخلوط کنید بعد از مخلوط شدن کامل آب و شکر زیر اجاق رو خاموش کنید(دقت کنید که آب نباید به جوش بیاد) . ۳.آرد رو داخل مخلوط آب و شکر بریزید (بهتره کم کم بریزید تا کاملا مخلوط شه) خوب هم بزنید وقتی کاملا یک دست شد دوباره زیر اجاق رو زیاد کنید و بزارید به جوش بیاد بعد از به جوش اومدن زیرشو کم کنید و حدود پنج تا ده دقیقه هم بزنید تا یه حالت کش دار به خودش بگیره. ۴.زعفرون رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۵.گلاب رو اضافه کنید ۶.روغن رو اضافه کنید ۷.مخلوط مواد رو دو دقیقه هم بزنید وبعد بزارید تا با شعله ی خیلی کم جا بیفته و به اندازه کافی سفت شه. ۸.برای ریختن حلوا تو ظرف و تزئین بهتره وقتی حلوا ولرمه اینکارو کنید چون اگه سرد شه به ظرف میچسبه. ۹.میتونید از دارچین،پودر نارگیل،خلال پسته و بادوم برای تزئین استفاده کنید 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .