Maryam ارسال شده در 13 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2020 آیا شیطان فرزند دارد؟ شیطان موجودی از جنس جن و دارای فرزندانی است که بیشتر آنها او را در گمراه کردن انسانها از راه حق یاری میکنند. شیطان دارای فرزندانی است که وی را کمک میکنند و تقریباً همه فرزندان وی راه او را در پیش گرفته و همانند او ملعون و مطرودند؛ جز تعداد نادری از آنها (۱)، خداوند در قرآن کریم میفرماید: آیا شیطان و فرزندانش را به جای من دوست خود میگیرید، در صورتی که میدانید آنها دشمن شما هستند. علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار میفرماید: روایت است که خداوند به ابلیس فرمود: فرزندی به آدم ندهم، جز این که مانندش به تو میدهم و هر آدمی شیطانی همزاد خود دارد. فرزندان شیطان همانند خود شیطان برای گمراه کردن نسل انسان زاده شده و راه او را در پیش میگیرند، مگر افراد نادری از فرزندان شیطان که مسلمان شده باشند. علامه مجلسی در همین کتاب میفرماید: به رسول خدا (ص)عرض شد: آیا شما هم شیطانی به همراه خود دارید؟ فرمودند: آری، ولی خداوند مرا کمک کرده و توانستم او را مسلمان کنم. (۲) در پایان به دو نکته مهم می توان اشاره کرد : ۱. از آیات قرآن به دست میآید که ولایت ذریه [۳]و قبیله [۴]او که قرآن از آنان اسم برده است، جزئى است؛ مثلا یکى از ایشان بر بعضى از مردم ولایت و تصرف دارد، ولى بر بعض دیگر ندارد، یا در بعض اعمال دارد و در بعض دیگر ندارد، یا این که اصلا ولایت واقعى ندارند، بلکه ولایتشان در حدود معاونت و کمک شیطان اصلى (ابلیس) است و او ریشه تمامى کارهای بدی است که از انسانها سر میزند. [۵] ۲. شیطان اصلى (ابلیس) از جن است [۶]و از این که قرآن در یک جا براى شیطان ذریه قرار داده [۷]و در جاى دیگر هم نسبت مرگ و میر به آنها داده، [۸]میتوان فهمید که تناسل در میان جن نیز جارى است؛ زیرا معهود و مألوف از هر جاندارى که ذریه و مرگ و میر دارد[۹] پینوشت: ۱) ترجمه کتاب «الاسماء و العالم»، ص ۲۴۳، ۲) همان، ص ۲۵۴، ۳) کهف، ۵۰. ۴) انه یراکم هو و قبیله من حیث لا ترونهم انا جعلنا الشیاطین اولیاء للذین لا یؤمنون"، اعراف، ۲۷، ۵) ترجمة المیزان، ج ۱۲، ص ۶۳. ۶) فَسجَدُوا إِلا إِبْلِیس کانَ مِنَ الْجِنّ"، کهف، ۵۰. ۷) کهف، ۵۰. ۸) قد خلت من قبلهم من الجن و الانس"، احقاف، ۱۸. ۹) ترجمه المیزان، ج ۱۲، ص ۲۲۶. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .