sAmaR! ارسال شده در 9 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2020 عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه عشق مثل ستاره می درخشه عشق مثل خورشید گرم میکنه عشق مثل گل ها لطیفه و عشق درست مثل تو زیباست آن هنگام که به دیدنم می آیی شوق باغبانی با من است که گلی تازه در باغچه اش روییده باشد … عشق چیزی است که من هر روز در لبخند تو می بینم عشق چیزی است که با هر لمس تو احساس می کنم عشق چیزی است که در هر کلمه ای که می گویی می شنوم عشق چیزی است که ما هر روز در آن زندگی می کنیم.. ♡♡♡ هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود … 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 10 شهریور، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2020 در 16 ساعت قبل، sAmaR! گفته است : با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیا بـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی ! خـالی از هـر تشبیه و استعـاره و ایهـام … تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت : دوستت دارم بهترین دوست دنیا. صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق تو دلت سبز ، لبت سرخ ، چراغت روشن چرخ روزیت همیشه چرخان ، نفست داغ ، تنت گرم ، دعایت با من روزهایت پی هم خوش باشد... اکنون که در کنار هم و زیر یک سقف هستیم شادی و غم جهان چه اهمیتی دارد؟ من و تو در کنار یکدیگر شادی هر دو جهان هستیم... 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 10 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2020 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 10 شهریور، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2020 در 8 ساعت قبل، mahi.goli گفته است : 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 11 شهریور، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2020 لحظه ای در گذر از خاطره ها ناخود آگاه دلم یاد تو کرد خنده آمد به لبم شاد شدم گویی از قید غم آزاد شدم هر کجا هستی دوست، دست حق همراهت… فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت را که می شنوم خورشید در دلم طلوع می کند من هیچ ام و تُ در تمامِ هیچِ من همه ای … 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .