mahi.goli ارسال شده در 7 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2020 دانلود آهنگ دنیا به من نیومده از بهنام صفوی دانلود آهنگ جدید بهنام صفوی Download New Song Of Donya Be Man Nayمیهن چتomade FromBehnam Safavi متن دانلود آهنگ دنیا به من نیومده بهنام صفوی با صدای گریه هام مهمون این دنیا شدم گریه شد هدیه من تو لحظه تولدم دنیا تو اول راه اشکو تو چشم من گذاشت این به دنیا اومدن برای من اومد نداشت پشت هر غم روی غم اما دلم حوصله کرد حوصله حدی داره از چی نباید گله کرد سهم هر تولدی تو دنیا میشه اشکو درد کار دنیا اینه و دنبال علتش نگرد من به دنیا اومدم دنیا به من نیومده هرچی درده رو زمین انگاری سهم من شده من به دنیا اومدم دنیایی که با من بده دنیا انگار نمیخاد یه روی خوش نشون بده من به دنیا اومدم اون ولی قیدمو زده زندگی من با توام ببین سرم چی اومده خسته م از دنیایی که یه روزی خوب یه روز بده من به دنیا اومدم دنیا به من نیومده ♫ ♫ ♩♩♩ ♫ ♫ وقتی دردای دلت هیچ جوری درمون نمیشه سختی های زندگی واسه تو آسون نمیشه بغض سنگینی میاد جای نفس دنیا زندون میشه قد یک قفس خسته م از دنیای لبریز هوس یه هوای تازه میخوام اگه هست من به دنیا اومدم دنیا به من نیومده هرچی درده رو زمین انگاری سهم من شده من به دنیا اومدم دنیایی که با من بده دنیا انگار نمی خواد یه روی خوش نشون بده من به دنیا اومدم اون ولی قیدمو زده زندگی من با توام ببین سرم چی اومده خستم از دنیایی که یه روز خوب یه روز بده من به دنیا اومدم دنیا به من نیومده دانلود اهنگ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 7 شهریور، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2020 خودم، سلام. خودم، تولدت مبارک. الان یک دغدغه اساسی وجود مرا فرا گرفته است. اینکه هدیه تولد برای خودم چی بخرم. یک هدیهای که واقعاً خودم را سورپرایز کند، به دلش بنشیند و مرا هزار تا بوس کند. تولدم مبارک جمله راحتی است اما تبریک تولد به خودم سختترین کارها است، چون نه میشود او را سورپرایز کنم و نه میشود موقع اهدای کادوی تولد پیشانی یا گونهاش را ببوسم. اما اینها دلیل نمیشود که تولد خودم را تبریک نگویم، با خودم خلوت نکنم. یک آهنگ شاد تولدت مبارک برای خودم پخش میکنم و ریزه ریزه دور اتاق میچرخم! اما آن سورپرایز تولد چیز دیگری است. روز تولد یعنی یک سال دیگر گذشت. من یک سال بزرگتر شدم. یـک سالی که نمیدانم در آن واقعاً توانستم «بزرگ» شوم یا نه؟ توانستم همانی باشم که دوست دارم باشم یا نه؟ شاید آنطور که می خواستم باشم نبودم ولی به چشم بر هم زدنی یک سال بزرگتر شدم. شاید اگر یک دفعه صبح روز تولدم بیدار شوم و ببینم که قدرت این را پیدا کردهام که برای همیشه روی پای خودم بایستم و بتوانم در روز تولدم یکسال بزرگتر شدن و عاقلتر شدن را در وجودم احساس کنم، آن روز واقعاً سورپرایز شوم. #مصطفی_خیری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .