SARDAR ارسال شده در 9 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2020 ترانه دریا با صدای ماهور افشار آماده دانلود با بهترین کیفیت و لینک مستقیم از آپ موزیک Exclusive Song: Mahoor Afshar | Darya With Text And Direct Links In UpMusics ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── متن ترانه : جای تو قرصه یه جای قلبم قبله ی عشقم خدای قلبم ♬♫♪ جامو نگهدار یه جای قلبت .!!. زنده باشم با صدای قلبت دریا دریا بکشان پای مرا دل تنهای مرا ای عشق ای جان ♬♫♪ دنیا دنیا همه ارزانی تو دل .!!. من خانه تو ای عشق دریا دریا بکشان پای مرا دل تنهای مرا ای عشق ای جان ♬♫♪ دنیا دنیا همه ارزانی تو دل .!!. من خانه تو ای عشق تو به زیبایی مهتابی تو به دلچسبی پاییزی ♬♫♪ تو همانی که نمیدانی به .!!. چه اندازه دل انگیزی دریا دریا بکشان پای مرا دل تنهای مرا ای عشق ای جان ♬♫♪ دنیا دنیا همه ارزانی تو دل .!!. من خانه تو ای عشق دریا دریا بکشان پای مرا دل تنهای مرا ای عشق ای جان ♬♫♪ دنیا دنیا همه ارزانی تو دل .!!. من خانه تو ای عشق ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ماهور افشار دریا به این آهنگ امتیاز دهید امتیاز کلی: 3.4 از 5 ≡ تعداد رای: 14 آپ موزیک ››› ماهور افشار ››› دانلود آهنگ ماهور افشار دریا دانلود از آپ موزیک نیم بها محاسبه میشود آهنگ ها با کاور اصلی و بدون تگ تبلیغاتی قرار میگیرند پخش آنلاین همین موزیک دانلود آهنگ با کیفیت عالی320 دانلود آهنگ با کیفیت خوب128 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .