mahi.goli ارسال شده در 28 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2020 کاش از رفتن آنقدر سیر بودی که میتوانستم برایت کمی ترسهایم را زمزمه کنم.. دستِ خودم نیست که از کودکی میترسم از تنهایی مادامالعمر از اینکه مبادا متهم به بیکسی شوم.. کاش زیرِ سرت کمی بلندِ دامنم میشد تا دنیای من جز آغوش تو بدهکارِ هیچ پناهگاهی نباشد.. ... که با آغوشت کلنجار روم و شعر را آنقدر درگیر تو کنم تا تنهاییام بر سرت خراب شود.. تو به ترسهای درونیام مظنون شوی تا من محـــکوم به اعتمادِ شانههایت شوم.. کاش از رفتن آنقدر سیر بودی که... اصلا ولش کن رفتن آنقدر به پاهایت میآید که حق داری، روحت از ترسهای من بیخبر باشد می دانی.. تقصیر تو نیست تنها که باشی، بیش از هـر چیز با لفظِ آغوش مشکل خواهی داشت..... #شمس_لنگرودی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 28 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2020 همه جا قصهی دیوانگی مجنون است! هیچ کس را خبری نیست که لیلی چون است ،،، #عاشق_اصفهانی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 28 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2020 مثل یک ماهیِ قرمز که از تُنگ به دریا رفت؛ آزاد نشد...! فقط تنهایی اش بزرگ تر شد... . | #امیرحسین_سرمنگانی | 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 می خواستمش تا زنده بمانم، او مرا میخواست تا تنها نماند. حوض بی ماهی؛ با ماهی بی حوض خیلی فرق دارد...! #علي_قاضي_نظام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .