! Rez@ ارسال شده در 26 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2020 بگذار سر به سينه ی من تا كه بشنوی آهنگ اشتياق دلی درد مند را شايد كه بيش از اين نپسندی به كار عشق آزار اين رميده ی سر در كمند را بگذار سر به سينه ی من تا بگويمت اندوه چيست، عشق كدامست، غم كجاست بگذار تا بگويمت اين مرغ خسته جان عمريست در هوای تو از آشيان جداست دلتنگم، آنچنان كه اگر بينمت به كام خواهم كه جاودانه بنالم به دامنت شايد كه جاودانه بمانی كنار من ای نازنين كه هيچ وفا نيست با منت تو آسمان آبی آرام و روشنی من چون كبوتری كه پرم در هوای تو يك شب ستاره های تو را دانه چين كنم با اشك شرم خويش بريزم به پای تو بگذار تا ببوسمت ای نوشخند صبح بگذار تا بنوشمت ای چشمه ی شراب بيمار خنده های توام ، بيشتر بخند خورشيد آرزوی منی ، گرم تر بتاب 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 26 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2020 چه سخت است از صبر گفتن و دلجویی دادن وقتی که لحظه هایت همیشه با درد آمیخته شده است. چه سخت است امید بستن به فرداهای دور از انتظار وقتی که تنها، درد مرهم زخم هایت باشد. میدانم چقدر سخت است وقتی صبرت را به ازای روزها تحمل رنج از دست می دهی و میدانم چه سخت است وقتی ناله های لحظه های تنهاییت را با شانه های بی کسی شب تقسیم می کنی تا حرمت اشک های پاکت را مقابل هر کس نشکنی. آری، چه سخت است موعظه وقتی که هیچکس دردت را نمی فهمد و هیچکس نمی تواند تسکین دهنده دل خرابت باشد... نمی دانم چه باید گفت ولی تا می توانی گریه کن، شاید دنیا شرمش بگیرد 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 26 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2020 باور کن نگاهم را، التماس چشم هایم را، دوست داشتن و معجزه ی عشق را، با هر نفس تو را تکرار می کنم ای آشنای غریب لحظه هایم، کاش می شکستی سکوت صدایت را تا فریاد ،طوفان عشق را در تو بیدار کند. مرا بخوان... ناقوس های خاک خورده ی قلبم را به صدا در بیاور... دست هایم به سردی یک روز بارانی است... کجاست شکوه دوست داشتن تو؟ به انتظار غریبانه ام پایان ده.. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 دل من خندهٔ جان دار تــ♡ــو را مے خواهد اے سراسر همه آرامش من ... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 از من بود بعید دلداده ی نگاهی بشوم؛ چه خوش است آن نگاهی که در انتظار او پیرم کند این غمی که از دلتنگی اوست... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 تو را شبیه شب دوست دارم! یکنواخت، یکرنگ بی صدا، تنها و البته بی پایان، بی پایان... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 دلتنگى اتفاق عجيبى ست گويى كه خواهى مُرد ولى نمى ميرى ... 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 دارم به اینکه بهت فکرنکنم فکرمیکنم... هرکارمیکنم تهش ختم میشه به تو... کاش میشد یه روز یه گوشه نشست... ازصبح تا شب هی به توفکرکرد...هی فکرکرد هی فکرکرد...انقدرکه تموم شی! که دیگه فکری ازتوبرام نمونه... یه عمره یه گوشه نشستم ودارم بهت فکرمیکنم.... تموم نمیشي! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 27 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 می پرسد فکر می کنی آنها که می روند دلشان برای ما هم تنگ می شود؟ می گویم نمی دانم. فکر نمی کنم. اگر قرار بود آنقدر دوستمان داشته باشند که اگر نباشند یا ما نباشیم، دلتنگ ما بشوند که نمی رفتند. پس دوستمان نداشته اند که رفته اند و وقتی خودشان با پای خودشان بروند دلشان هم برای ما تنگ نمی شود. حداقل اوایلش به تنها چیزی که فکر نمی کنند ما و دلتنگی برای ماست. می پرسد بعد ها چی؟ می گویم بعد ها هم احتمالا دلشان برای ما تنگ نمی شود، دلشان برای حال خوب خودشان در گذشته ای دور یا برای خاطرات خاصی که داشته اند تنگ می شود. شاید هم آدمها دلشان برای کسی که بوده اند تنگ می شود. نیکی فیروزکوهی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 تو همان صبحِ عزيزى و دليلِ نفسى كه اگر باز نيايى به تنم جانى نيست ...!!! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 یک خاطره داریم و یک خَروار شب ! که هی تکرار میشود و حافظهای که هی از تو پُر میشود وَ جانی که هی به لب میرسد اما دَر نمیرود ... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 " شعر "هایم دیگر نمی خواهند از تو بگویند می خواهند " تو"را در " آغوش" بگیرند !! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 27 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2020 فاصله خیلی ترسناکه. نمیدونی اونم دلش واست تنگ میشه یا داره فراموشت میکنه. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 همیشه یک دلیل هست برای اینکه کسی را غیر معمولی دوست بداریم...! مثلا لبخندش مثلا چشمهایش مثلا حرفهایش... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 آدم دل اش میگیرد از اینهمه نبودن ! واقعا بعضی ها چطور میتوانند انقدر نباشند ؟ انقدر نیایند ؟ چطور میشود ؟چرا همیشه آنی که میماند باید ما باشیم ... مردم ماندنشان بوقِ اِشغال میزند ! ما هم رفتنمان ... هیچ چیزمان به دنیا و آدم هایش نمیآید .. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 (ویرایش شده) بوسیدنت جاده ایست که انتهایش به جنون ختم می شود می دانستم اما!!! بوسیدمت ویرایش شده 29 مرداد، 2020 توسط ! Rez@ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 شعر نبودنت بغض گلویم شده ...! بیا تا جاری شود که خیلی سنگین است... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 گاهی مرگ شوخی میکند، نقاب میزند، میشود دلتنگی.. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 یادِ تو می وزد ولی بیخبرم ز جای تو.. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 29 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2020 جای تو خالیست! در تنهاییهایی که مرا تا عمیقترین درههای بیقراری میکشانند. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 9 شهریور، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2020 مثلِ نفس هایم دوستت دارم همانقدر بی اختیار ، همانقدر تا پایِ جان ...! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 9 شهریور، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2020 اَمان از دسـتِ این مَـردم میخـواهند تُو را از چَشــم مَـن بینـدازند و نمی فَهمـند تُو چَشــمهای مَنـی جانا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 10 شهریور، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2020 ای دل چنان بنال که آن ماه نازنین آگه شود ز رنج من و عشق پاک من با او بگو که مهر تو از دل نمی رود هرچند بسته مرگ کمر بر هلاک من ✍ #فریدون_مشیری 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
! Rez@ ارسال شده در 12 شهریور، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2020 ولی تو همونى که حتى دردِ نداشتنت قشنگ تر از شوقِ داشتن بقيه ست! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .