SARDAR ارسال شده در 8 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2020 مجموعه : آموزش انواع غذاها مواد لازم پخت تورنادو : فیله گوساله 250 گرم پیاز یك عدد سیر له شده یك تا دو حبه زرده تخممرغ دو عدد ترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری سس گوجهفرنگی نصف پیمانه فلفلسیاه یك قاشق چایخوری سركه نصف پیمانه كره آب شده 100 گرم روغن مایع یك قاشق غذاخوری قارچ 100 گرم نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه پخت تورنادو : گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. سپس آن را بردارید تا خنك شود. زرده تخممرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ماری داغ كنید. كره را كمكم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید. سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانهای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیبزمینی پخته یا سرخ كرده روی میز بگذارید و سرو كنید. نکته: بن ماری : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند . مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .