SARDAR ارسال شده در 8 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2020 مجموعه : آموزش انواع غذاها راهنمای کامل درست کردن آلبالو خشکه در این فصل برای فصول سرما میتوانید با خشک کردن آلبالو این میوه بسیار خوش مزه را داشته باشید ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالوها را بریزید با درجه 125، 10 دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت تدریجی نمک بپاشید حدودا 2 ساعتی طول میکشد تا بپزد و پوست آن چروک شود. یک کم آبدار باشد بهتر هست. نمک آن را در چند مرحله آخر تست میکنیم به ذائقه خود ما بستگی دارد. آلبالوهای نارس تلخ میشوند پس حتما انها را جدا کنید و در ظرف در دار بگذارید تا خشک تر نشود آبدار بماند بهتر هست. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mashkok ارسال شده در 9 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2020 همون عکسی که گذاشتی تو روحت دهنمون اب افتید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .