ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 متن آهنگ ندیم داری میری ببین چه تنها شدم از وقتی که تو رفتی هر کاری کردی باهام تا از چشام بیوفتی سخته برام باورش چه زود رسید آخرش چقدر عجیبه روزگار عاشقتم دیوونه وار حال دلم خرابه خاطره هات عذابه دروغ بگو دوسم داری تو غیر ممکنه بری نرو حالا که وصله جون من بهت دیوونه داری میری چی بگم بهت گناهش پای تو اگه عوض شدم آخه بگو چجوری راضی شد دلت نرو حالا که وصله جون من بهت دیوونه داری میری چی بگم بهت گناهش پای تو اگه عوض شدم آخه بگو چجوری راضی شد دلت ♫♫♫ حرفی ندارم باهات عادی واسم کارات تو خودتو قانع کن همش حرفاتو از بر شدم آدم بده من شدم تو خودتو قانع کن همش نرو حالا که وصله جون من بهت دیوونه داری میری چی بگم بهت گناهش پای تو اگه عوض شدم آخه بگو چجوری راضی شد دلت نرو حالا که وصله جون من بهت دیوونه داری میری چی بگم بهت گناهش پای تو اگه عوض شدم آخه بگو چجوری راضی شد دلت دانلود آهنگ با کیفیت ۳۲۰دانلود آهنگ با کیفیت ۱۲۸ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .