ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه برای درست کردن مکروز به خمیر خرما نیاز داریم. با گرفتن هسته و پوست خرما و سپس له کردن آن با دست یا مخلوط کن میتوان خمیر خرما را درست کرد. مواد لازم: نیم کیلو شکر نیم کیلو آرد سمولینا ۱۲۵ گرم کره ۲۵۰ گرم خمیر خرما نصف لیموی تازه آب گرفته ۲۵۰ گرم آرد سفید ۱۰۰ میلیلیتر روغن زیتون دستور پخت: ۱_در یک قابلمه شکر، آبلیمو و ۲۵۰ میلیلیتر آب ریخته و میگذاریم تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن زیر گاز را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در آتش ملایم میگذاریم تا غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کرده و شربت به دست آمده را در کناری نگاه میداریم. ۲_در یک کاسه آرد سفید و سمولینا را مخلوط میکنیم. ۳_کره را آب کرده و همراه با روغن به ظرف محتوی آرد میافزاییم. ۴_در یک کاسه حاوی آب جوش با یک قاشق به نوبت از محتوای آرد به مرور اضافه کرده تا به یک حالت نیمه خمیری نرم برسیم. ۵_خمیر را خارج کرده و به صورت رشتهای با قطر حدود ۳ تا ۴ سانتیمتر درآورده و شیاری طولی در آن ایجاد میکنیم. ۶_ خمیر خرما را با یک قاشق در شیار خمیر سفید جای داده و سپس خمیر سفید را طوری تا کرده که دورتادور خرما را فراگیرد. ۷_با یک کفگیر یا ابزاری دیگر خمیر به دست آمده را به نرمی فشار میدهیم تا از حالت لولهای خارج و تخت شود. آنگاه با یک چاقوی تیز قطعاتی را به شکل لوزی برش میدهیم (این کار اختیاری است و میتوانید شکل دلخواه خود را به آن بدهید).در یک ماهیتابه روغن میریزیم و قطعات لوزی را در آن سرخ کرده تا به رنگ طلایی درآیند. ۸_پس از آماده شدن شیرینیها، با استفاده از پارچه روغنگیر، چربی اضافی را میگیریم. ۹_پس از چیدن قطعات لوزی شیرینی، روی آنرا با استفاده از شربت شکری که در ابتدا آماده کرده بودیم شهدآلود میکنیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .