ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 خلاصه ای درباره ی آموزش اگر به دنبال یک دور چین تند وتیز برای مهمانی های هستید میتوانید از طرز تهیه ی گل کلم تند و تیز ما استفاده کنید. در این آموزش ما طرز تهیه سس بوفالو و سس ورچستر یا ورستر شایر و طرز تهیه گل گلم تند بوفالو را آموزش می دهیم. قدم 1 مواد لازم برای تهیه 1 عدد گل کلم بزرگ 4/1 فنجان سس بوفالو 1 و 2/1 قاشق غذا خوری عسل 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل برای مزه دار کردن 1 2 PrevNext قدم 2 گل کلم را به اندازه های کوچک برش دهید و آنهارا بشویید و بگذارید کنار تا کاملا خشک شوند . گل کلم های شسته شده و خشک شده را درون یک ظرف بزرگ ریخته و روی آن سس بوفالو نمک فلفل و روغن زیتون و عسل میریزیم و خوب آنها را با هم مخلوط میکنیم تا تمام گل کلم ها به سس آغشته شوند . 1 2 PrevNext قدم 3 گل کلم ها را در سینی فر میگذاریم و به مدت 25 دقیقه آنها را در فر قرار میدهیم .بعد آنها را از فر بیرون می آوریم و آنها را زیر و میکنیم و دوباره به مدت 6 دقیقه در فر قرار میدهیم . و آن را سرو میکنیم . 1 2 PrevNext قدم 4 طرز تهیه سس بوفالو 5 قاشق غذا خوری کره 4/3 فنجان سس فلفل تند 1 قاشق غذاخوری سرکه قاشق غذا خوری سس ورسترشر 1/2 قدم 5 سس ورستر شایر با نام اصلی Worcestershire sauce از سس های بسیار کاربردی در پخت غذا و انواع سس و سالاد است . این سس را در ایران به نام های ووستر شر ، ورستر سایر ، ورچستر ، ووستاشر و تلفظ های دیگری نیز می شناسند . به نظر من بهتر است نام این سس را شبیه تلفظ نام اصلی آن بیان نمود ( ووستر شر ) اما به هر حال نام این سس در ایران ورچستر یا ورستر شایر متداول گشته است . این سس طعم و مزه بسیار خاصی دارد و برای طعم دهی به انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی و انواع سالاد بسیار کاربرد دارد. 4/1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز 2/1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه 2/1 قاشق غذا خوری پ.در سیر کره را در یک قابلمه متوسط آب میکنیم زمانی که کره کاملا آب شد بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم اجازه بدهید که بجوشد و خوب آن را هم بزنید آن را از روی حرارت بر دارید و به یک کنار بگذارید . بگذارید خنک شود و بعد از آن استفاده کنید. آموزش های مرتبط … میهن چت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .