BathaM ارسال شده در 28 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2021 دانلود آهنگ سورا اسکندرلی سنی سوردیم با ترجمه سنی سوردیم Seni severdim به معنی تو رو دوست داشتم ، یک آهنگ عاشقانه غمگین از سورا اسکندرلی Sura İskəndərli خواننده محبوب آذربایجانی ، با هم گوش کنیم و لذت ببریم. متن و ترجمه فارسی Seni severdim Seni severdim Seni severdim beeen Seni severdim inandim yuregine. Olmaza yandım güvendim sözlerine Çok güzeldin bağlandım dizlerine Hic kiyamazken bakamazken gözlerine Elleri nasıl sectin onları nasil koydun yerime Bu benim yaramın izleri be Kim demiş inanıcam sözlerine Düşmemi bekleme dizlerine Tövbeliyim bakmaya gözlerine Çok geç anladım aldırma Artık kimseyi kandirma Bendim akılsız kandım ya Seni de insan sandım ya Ah sana nasil aldandım Yine kalpten yaralandım Gözü karaydım uyandım Ama geç kaldım ona yandım Seni severdim Sana güvendim Aşka yenildim Bir başka yenildim… من قبلاً عاشقت بودم دوستت داشتم من فقط تو رو دوست داشتم من به تو اعتماد کردم ، به حرفای تو اعتماد کردم تو خیلی زیبا بودی ، من روی زانوهای تو گیر کرده بودم در حالی که من برای تو افتادم و جرات نمیکنم به چشمان تو نگاه کنم چطور افراد دیگه ای رو انتخاب کردی و اونا رو جای من قرار دادی؟ دوستت داشتم من فقط تو را دوست داشتم دوستت داشتم،دلتو باور کردم آه، چطور من تو رو فریب دادم قلبم دوباره صدمه دید بی پروا بودم، بیدار شدم اما من خیلی دیر کردم، پشیمونم دوستت داشتم بهت ایمان دارم من به عشق شکست خورده ام بیش از همه شکست خورده ام https://www.mybia2music.com/download/114550247/?get=320 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .