رفتن به مطلب

زندگی نامه دکتر مهدی امیر موحدی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

استاد و رئیس بخش بیماریهای زنان و مامائی بیمارستان دکتر اقبال

(دکتر شریعتی فعلی)

استاد دکتر مهدی امیر موحدی در سال ۱۳۰۱ در تهران به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در دبستان ادب و دارالفنون به انجام رسانیده و پدرش کارمند دولت بود و در هر بروجرد به خدمت دیوانی (به قول قدیمیها) اشتال داشت. دکتر امیر موحدی در سال ۱۳۱۷(سالی که بنده تحصیلات ابتدایی را در قم شروع کردم) در کنکور پزشکی شرکت کرد و با رتبه بالایی در آن رشته قبول شد و به سال ۱۳۲۳ از دانشکده پزشکی فارغ التحصیل گردید و پس ازانجام خدمت نظام وظیفه در بخش دکتر جهانشاه صالح به عنووان آسیستان آزاد شرکت کرد و تا مرحله استادی با دکتر جهانشاه صالح همگام و در بخشش انجام وظیفه می کرد. همکاری با دکتر صالح زیاد آسان نبود اودکتر ناصر قدسی را همکار و دوست دکتر امیر موحدی بود به سبب اشتباهی با خشونت از بخشش راند. ناچار دکتر قدسی به تخصص اورلوژی روی آورد.

به یاد دارم که مظم له در خیابان حشمت الدوله زایشگاه خصوصی دایر کرده بود. آنقدر زائوی رایگان که پرستار و یا زن همکار بودند قبول کرد که از خیر بیمارستان داری صرف نظر کرد . در این را متضرر شد. بعدا بخش مستقلی در بیمارستان اقبال (واقع در ضلع شمالی بیمارستان هزار تختخوابی) به او دادند و در این راه دهها متخصص خوب تربیت کرد که شاخص ترین آنها دکتر نادر حشمتی همکار خوب ما در بیمارستان پاسارگاد است و از سجایای اخلاقی دکتر امیر موحدی، تعریف های بسیار از اوشنیده ام. تخصص ویژه او انجام عملهای نادر در بیاریهای زنان و مامائی است مثلا ایجاد مهبل های مصنوعی در دخترانی که فاقد این ماجرا هستند؛ عمل روی زنان دو جنسی و رحم ها دوشاخ؛ عمل ورتهایم در زنانی  به سرطان دانه رح دارند. در مان و برداشتن لبهای فرح زنان در آنهایی که به سرطان این ناحیه گرفتار آمده اند و خلاصه تبحر ویژه در جراحیهای مشکل زنان دارند. ایشان به سال ۱۳۲۷ با خانم نجمه هرمزی که رشته مامائی را در بخش ایشان می گذرانیدند و از خانواده های نجیب و سر شناس تهران هستند ازدواج کردند. حاصل این ازدواج یک پسر و دودختر است که در امریکا به  وکالت دادگستری و رشته کامپیوتر اشتغال دارند. استاد مدتی معاونت انشکده پزشکی را نیز بر عهده داشت و سه دوره از سوی پزشکان به عضویت نظام پزشکی انتخاب شدند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...