BathaM ارسال شده در 8 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2021 دانلود آهنگ رضا بهرام هوای دل دانلود کنید و گوش دهید به ترانه زیبای هوای دل با صدای دلنشین رضا بهرام Exclusive Song: Reza Bahram | Havaye Del With Text And Direct Links In forum98 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── عاشقم گناه من چه بود که عاشقم؟! بی هوا خدا چرا شکسته قایقم ♬♫♪ ای ماه من از قلب شب نرو؛ رسیده جان من به لب نرو بیقرارتم بمانی اگر کنارتم؛ نشانی از این دل خراب و خسته بگیر ♬♫♪ در هوای تو دلم پر زد برای تو؛ سراغی از این دل به گل نشسته بگیر هوای دل ببین باران شده؛ شب است و ماه من پنهان شده ♬♫♪ برای آسمان آرامشی؛ بیا ببین دلم طوفان شده ♬♫♪ به خواب من بیا آرام یک شب؛ ببین چگونه نازت میکشم ببین هوای دل ماتم زده؛ من از خواب تو دست نمیکشم ♬♫♪ بیقرارتم بمانی اگر کنارتم؛ نشانی از این دل خراب و خسته بگیر در هوای تو دلم پر زد برای تو؛ سراغی از این دل به گل نشسته بگیر ♬♫♪ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── https://irsv.upmusics.com/99/Reza Bahram - Havaye Del (320).mp3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .