ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 6 خرداد، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2021 زیر بارون بود... یادمه... زیر بارون بود... دیدمت عاشقت شدم.. یادمه... خیس بارون شده بودیم و.... من دل بهت دادم..... یادمه... چترمون رو با هم یکی کردیم اون روزا... بهم دوست دارم گفتیم بهم... واسه عشقی بی انتها... حالا .......از ............اون ................روزا .....................داره .........................چندین ................................و ...................................چند .........................................سالی میگذره ..........ولی............... ...........تو................ ..........نیستی............. .............و................ ............منو.............. .........خاطراتمو........... ..........یه پنجره........... شاید تقصیر من بود که نخواستی.... دیگه با من باشی ... .............یا............... تقصیر تو بود که میگفتی نباشی بهتره عشقققققققققققققت تو دلم مررررررررررررررردد ............ولی............. نخواستم تنهات بزارم...... قلبببببببببببببببببلببت منو آزرد ...........ولی............. نخواستم تنهات بزارم..... .................................................. ..............وقتی .................................................. تنها ....................................میشم ......................همش ..........فکر میکنم .........که تو .....................کنارمی ..................................."یارمی" .................................................. ...حتی .................................................. ..................قسم به اسمت میخورم و میگم "تو یارمی" 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .